Σκότωσε δύο χρονών κοριτσάκι μπροστά στον πατέρα του για να τον βασανίσει

Σκότωσε δύο χρονών κοριτσάκι μπροστά στον πατέρα του για να τον βασανίσει Facebook Twitter
5

Ένας 24χρονος άνδρας στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε ένα κοριτσάκι δύο χρονών για να βασανίσει τον πατέρα του. 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο στόχος ήταν εξαρχής το κοριτσάκι. "Ήθελε να σκοτώσει το παιδί μπροστά στον πατέρα του και μετά να σκοτώσει και τον ίδιο, ώστε να είναι το τελευταίο πράγμα που θα έβλεπε" είπε ο αστυνόμος Shaw.

Το κορίτσι πυροβολήθηκε στο κεφάλι την Τρίτη ενώ καθόταν σε σκαλοπάτι έξω από το σπίτι του στο Inkster. H τοπική αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για εκδίκηση ενός περιστατικού που συνέβη τον Απρίλιο.

Ο 24χρονος Raymone Jackson αφού σκότωσε το παιδί πυροβόλησε τον 34χρονο πατέρα του κοριτσιού και μια 12χρονη οικογενειακή φίλη που απλά έτυχε να βρίσκεται στο σημείο. Η γιαγιά της 12χρονης κοπέλας είπε ότι υπεβλήθη σε εγχείριση για να αφαιρεθούν σφαίρες από το στομάχι της. 

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ υπό όρους – Οξύνει τη ρητορική του ο Τραμπ

Η ιρανική πλευρά υποστηρίζει ότι η ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διασφαλιστεί με τον τερματισμό των αμερικανικών απειλών και την εφαρμογή νέων διαδικασιών, την ώρα που οι ΗΠΑ διατηρούν υψηλούς τόνους, προειδοποιώντας ακόμη και για κλιμάκωση των επιθέσεων σε περίπτωση μη συμφωνίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Φαντάσου ότι κάποιος παίρνει στην κατοχή του ένα κουτάβι, το οποίο το προορίζει για μόστρα φύλακα. Το σαπίζει στο ξύλο με το παραμικρό, το μαθαίνει να κυνηγάει γάτες, να να μη δέχεται ξένους κτλπ και κάποια στιγμή ο σκύλος δαγκώνει θανατηφόρα ένα περαστικό παιδάκι, που πλησίασε μοιραία το μέρος που φύλαγε. Το σκυλί είναι τέρας ή όχι;Υπήρχε τις προάλλες ένα περιστατικό στις ΗΠΑ, όπου ένας 13χρονος ευθυνόταν για τον βιασμό και την δολοφονία ενός μικρότερου σε ηλικία (μπορεί αδερφός του) και είχε ξεκινήσει συζήτηση για το αν θα πρέπει να δικαστεί ως ενήλικος για να αντιμετωπίσει την θανατική ποινή.Ένας 13χρονος ο οποίος είχε κακοποιηθεί κατ'εξακολούθηση όταν ήταν νήπιο ακόμα και βιαστεί από τον παππού του και τον θείο του και τα χίλια μύρια. Είναι τέρας ή όχι;Η κοινωνία που δημιουργεί τις συνθήκες για να βιώσει ένα παιδί την μοναδική εμπειρία της ζωής με έναν τέτοιο τρόπο τι είδους κοινωνία είναι;Και τι είδους ανθρώποι είμαστε εμείς που όταν συναντάμε "Φρανκεσταϊνικά τέρατα" βγάζουμε στριγγλιές καθωσπρεπισμού για να τονίσουμε την υπερφυσικότητα του θύτη;Κι όμως το τέρας είναι άνθρωπος.
Καθόλου δύσκολο, αν σκεφτείς ότι ένας στους δέκα θανατοποινίτες καταδικάζεται λανθασμένα. Οπότε, καλύτερα να ζήσει ο ένας αθώος ελπίζοντας στο μέλλον να αποδειχθεί η αθωότητά του παρά να τους "σταυρώσουμε" όλους για να κοιμόμαστε δήθεν ήσυχοι τα βράδια.