Ιταλία: Τηλεοπτικό "σόου" ευρωσκεπτικιστή βουλευτή της Λέγκας του Βορρά

Ιταλία: Τηλεοπτικό "σόου" ευρωσκεπτικιστή βουλευτή της Λέγκας του Βορρά Facebook Twitter
2

Ο Τζιανλούκα Μπουονάνο, βουλευτής του εθνικιστικού κόμματος Λέγκας του Βορρά έσκισε ζωντανά σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής τη σημαία της ΕΕ και στη συνέχεια φύσηξε τη μύτη του με ένα κομμάτι.

Ο συγκεκριμένος βουλευτής έχει και στο παρελθόν χρησιμοποιήσει παρόμοιες μεθόδους για να προκαλέσει. Παλαιότερα είχε καλυφθεί με μαύρη μπογιά για να "διεκδικήσει", όπως είπε, τα ίδια δικαιώματα με τους μετανάστες.

Μετά το τελευταίο του σόου, ανέβασε το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο facebook συνοδευόμενο με το παρακάτω κείμενο:

"Αυτή είναι η σημαία της Ευρώπης, για μένα η Ευρώπη αποτελείται από λαθρομετανάστες, από τράπεζες που διατάζουν, από πολυεθνικές, το ευρώ που μας ρουφά το αίμα. Αυτή είναι η Ευρώπη που βλέπω εγώ, και το να κάνεις κάτι τέτοιο (να σκίσεις τη σημαία) είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις, αφού αυτή η σημαία είναι για να φυσήξεις τη μύτη σου. Γιατί η Ευρώπη, έτσι όπως είναι, προκαλεί αηδία, πρέπει να επαναστατήσουμε, γιατί οι μετανάστες πρέπει να μείνουν σπίτι, γιατί ο κόσμος χρειάζεται βοήθεια, γιατί δεν πρέπει να διατάζουν οι τράπεζες και γιατί η Μέρκελ πρέπει να κάνει κουμάντο στην Γερμανία και όχι στην Ιταλία".

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγορείται ότι υιοθετεί πρακτικές τύπου ICE στη μεταναστευτική πολιτική της

Ευρωπαϊκοί θεσμοί κατέληξαν σε συμφωνία για νέο πλαίσιο επιστροφών μεταναστών χωρίς νόμιμα έγγραφα, το οποίο προβλέπει ευκολότερες απελάσεις, δημιουργία κέντρων κράτησης εκτός ΕΕ και ισόβια απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ
THE LIFO TEAM
Ο Έλον Μασκ συνδέει την πολιτική του στροφή με την τρανς κόρη του

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ συνδέει την πολιτική του στροφή με την τρανς κόρη του

Η Βίβιαν Γουίλσον, η αποξενωμένη τρανς κόρη του Έλον Μασκ, είχε αρνηθεί ότι η ταυτότητά της ευθύνεται για τη δεξιά στροφή του. Ο ίδιος όμως απάντησε θετικά σε ανάρτηση που υποστήριζε ακριβώς αυτό.
THE LIFO TEAM
BLAKE LIVELY JUSTIN BALDONI

Διεθνή / Blake Lively και Justin Baldoni επιστρέφουν στα δικαστήρια

Η νομική ομάδα της ηθοποιού έχει ασκήσει αγωγή εναντίον του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «It Ends with Us» για την καταβολή δικαστικών εξόδων και αποζημίωσης, αναζωπυρώνοντας μια δικαστική διαμάχη που διαρκεί χρόνια
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 10 νεκροί εν μέσω μαζικών επιθέσεων της Ρωσίας

Η Μόσχα είχε προειδοποιήσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα εξαπέλυε «συστηματικά πλήγματα», ως απάντηση σε επίθεση με ουκρανικά drones σε κοιτώνα στη ρωσοκρατούμενη περιοχή του Λουχάνσκ, όπου σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Πραγματικα λυπαμαι για την κατασταση που επικρατει και την καταντια της ευρωπης. Θλιβομαι και αναρωτιεμαι τι συμφεροντα υπαρχουν πισω απο ολα αυτα. Αυτο που νιωθω χρεος μου ως πολιτισμενος ευρωπαιος ανθρωπος ειναι τουλαχιστον να κανουμε στην ακρη τετοιου τυπου γελοιους φασιστες, και να τους αφησουμε να κανουν μονοι τους τον καραγκιοζη. Οι υπολοιποι πρεπει να μεινουμε ενωμενοι, με τις οποιες διαφορες εχουμε και να διαμορφωσουμε την ευρωπη οπως ακριβως πρεπει να ειναι, πολιτισμενη κι ανθρωπινη.