Ο γείτονας του Αριέλ Κάστρο ήταν κατά συρροή δολοφόνος

Ο γείτονας του Αριέλ Κάστρο ήταν κατά συρροή δολοφόνος Facebook Twitter
4

Η ανακάλυψη των τριών νεαρών γυναικών, που ήταν κλειδωμένες για χρόνια στο σπίτι του Αριέλ Κάστρο στο Κλίβελαντ, οδήγησε την αστυνομία, στο να ψάξει ξανά παλιές υποθέσεις στην περιοχή και να οδηγηθεί τελικά σε ένα γειτονικό σπίτι.

Ο Elias Acevedo, γείτονας του Κάστρο, οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο δικαστήριο. Κατηγορείται για το φόνο δύο γυναικών το 1994 και το 1995 και για το βιασμό τεσσάρων ακόμη.

Ο Acevedo ζούσε στο ίδιο μπλοκ σπιτιών με τον Ariel Castro, που πέθανε στη φυλακή το Σεπτέμβριο. Δεν είναι γνωστό αν οι δύο άνδρες γνωρίζονταν προσωπικά. Όμως, η σύλληψη του Acevedo ήταν άμεση συνέπεια της υπόθεσης Κάστρο. Ο Elias Acevedo έχει φυλακιστεί από τον Ιούνιο.

Ο ίδιος έχει ήδη αναγνωρίσει την απαγωγή και δολοφονία των Pamela Pemberton και Christin Adkins, μετά από την επίπονη εργασία των ερευνητών που βρήκαν τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία τον συνδέουν με τις υποθέσεις αυτές που παρέμεναν ανεξιχνίαστες για χρόνια. Μεταξύ των θυμάτων που κατηγορείται ότι βίασε ο 49χρονος Acevedo είναι και η αδελφή του.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / «Η ζημιά έχει γίνει»: Η πετρελαϊκή κρίση έχει αλλάξει οριστικά τον κλάδο των ορυκτών καυσίμων

Η πετρελαϊκή κρίση μετά τον πόλεμο στο Ιράν επιταχύνει τη στροφή των χωρών από τα ορυκτά καύσιμα προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με τον επικεφαλής του ΔΟΕ, Φατίχ Μπιρόλ να εκτιμά ότι οι επιπτώσεις στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου θα είναι βαθιές και μακροχρόνιες
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Aυστηρή προειδοποίηση Ιράν σε ΗΠΑ: «Αν συνεχίσετε θα απαντήσουμε»

Το Ιράν τόνισε επίσης ότι διατηρεί τον έλεγχο της περιοχής των Στενών του Ορμούζ, προειδοποιώντας πως σε περίπτωση περαιτέρω επιθέσεων θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες για τους αντιπάλους της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια