Η ανακάλυψη των τριών νεαρών γυναικών, που ήταν κλειδωμένες για χρόνια στο σπίτι του Αριέλ Κάστρο στο Κλίβελαντ, οδήγησε την αστυνομία, στο να ψάξει ξανά παλιές υποθέσεις στην περιοχή και να οδηγηθεί τελικά σε ένα γειτονικό σπίτι.

 

Ο Elias Acevedo, γείτονας του Κάστρο, οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο δικαστήριο. Κατηγορείται για το φόνο δύο γυναικών το 1994 και το 1995 και για το βιασμό τεσσάρων ακόμη.

 

Ο Acevedo ζούσε στο ίδιο μπλοκ σπιτιών με τον Ariel Castro, που πέθανε στη φυλακή το Σεπτέμβριο. Δεν είναι γνωστό αν οι δύο άνδρες γνωρίζονταν προσωπικά. Όμως, η σύλληψη του Acevedo ήταν άμεση συνέπεια της υπόθεσης Κάστρο. Ο Elias Acevedo έχει φυλακιστεί από τον Ιούνιο.

 

Ο ίδιος έχει ήδη αναγνωρίσει την απαγωγή και δολοφονία των Pamela Pemberton και Christin Adkins, μετά από την επίπονη εργασία των ερευνητών που βρήκαν τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία τον συνδέουν με τις υποθέσεις αυτές που παρέμεναν ανεξιχνίαστες για χρόνια. Μεταξύ των θυμάτων που κατηγορείται ότι βίασε ο 49χρονος Acevedo είναι και η αδελφή του.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr