Πούλησαν το παιδί τους για να πάρουν iPhone

Πούλησαν το παιδί τους για να πάρουν iPhone Facebook Twitter
5

Ζευγάρι ανέργων συνελήφθη στη Σαγκάη με την κατηγορία ότι πούλησαν το παιδί τους για να αγοράσουν iPhone.

Το ζευγάρι, που κατονομάζεται μόνο ως ο κ. Teng και η κα Zhang, έβαλαν αγγελία με την οποία γνωστοποιούσαν ότι είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το αγέννητο ακόμη παιδί τους, αντί περίπου 6,5 χιλιάδων ευρώ.

Μετά τον τοκετό, ο οποίος έγινε στο σπίτι για να συγκαλυφθεί το έγκλημα, παρέδωσαν το κοριτσάκι τους στον αγοραστή και την ίδια ημέρα έλαβαν ένα μεγάλο ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Στη δικαιοσύνη κατέθεσαν, πως ό,τι έκαναν, ήταν προς το συμφέρον της κόρης τους, αφού ήλπιζαν  να την υιοθετήσει μια εύπορη οικογένεια, η οποία θα μπορούσε να της προσφέρει εκπαίδευση.

Ωστόσο, οι εισαγγελείς λένε ότι τα τραπεζικά αρχεία του ζευγαριού δείχνουν καθαρά ότι στην πραγματικότητα είχαν στήσει μια κομπίνα για να αποκομίσουν κέρδος από την πώληση του παιδιού.

Ο λογαριασμός της πιστωτικής τους κάρτας, έδειξε ότι αμέσως μετά τη "διαπραγμάτευση", το ζευγάρι ξόδεψε μεγάλα ποσά σε on-line ψώνια, όπως για την αγορά ενός iPhone.

Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία των εισαγγελέων, το ζευγάρι προσπάθησε να συγκαλύψει την εγκυμοσύνη για να πραγματοποιήσει το έγκλημα, λέγοντας στους γείτονες για τη φουσκωμένη κοιλιά, ότι η κα Zhang, έπασχε από όγκο.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια