Ζευγάρι ανέργων συνελήφθη στη Σαγκάη με την κατηγορία ότι πούλησαν το παιδί τους για να αγοράσουν iPhone.

 

Το ζευγάρι, που κατονομάζεται μόνο ως ο κ. Teng και η κα Zhang, έβαλαν αγγελία με την οποία γνωστοποιούσαν ότι είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το αγέννητο ακόμη παιδί τους, αντί περίπου 6,5 χιλιάδων ευρώ.

 

Μετά τον τοκετό, ο οποίος έγινε στο σπίτι για να συγκαλυφθεί το έγκλημα, παρέδωσαν το κοριτσάκι τους στον αγοραστή και την ίδια ημέρα έλαβαν ένα μεγάλο ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

 

Στη δικαιοσύνη κατέθεσαν, πως ό,τι έκαναν, ήταν προς το συμφέρον της κόρης τους, αφού ήλπιζαν  να την υιοθετήσει μια εύπορη οικογένεια, η οποία θα μπορούσε να της προσφέρει εκπαίδευση.

 

Ωστόσο, οι εισαγγελείς λένε ότι τα τραπεζικά αρχεία του ζευγαριού δείχνουν καθαρά ότι στην πραγματικότητα είχαν στήσει μια κομπίνα για να αποκομίσουν κέρδος από την πώληση του παιδιού.

 

Ο λογαριασμός της πιστωτικής τους κάρτας, έδειξε ότι αμέσως μετά τη "διαπραγμάτευση", το ζευγάρι ξόδεψε μεγάλα ποσά σε on-line ψώνια, όπως για την αγορά ενός iPhone.

 

Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία των εισαγγελέων, το ζευγάρι προσπάθησε να συγκαλύψει την εγκυμοσύνη για να πραγματοποιήσει το έγκλημα, λέγοντας στους γείτονες για τη φουσκωμένη κοιλιά, ότι η κα Zhang, έπασχε από όγκο.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr