Πούλησαν το παιδί τους για να πάρουν iPhone

Πούλησαν το παιδί τους για να πάρουν iPhone Facebook Twitter
5

Ζευγάρι ανέργων συνελήφθη στη Σαγκάη με την κατηγορία ότι πούλησαν το παιδί τους για να αγοράσουν iPhone.

Το ζευγάρι, που κατονομάζεται μόνο ως ο κ. Teng και η κα Zhang, έβαλαν αγγελία με την οποία γνωστοποιούσαν ότι είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το αγέννητο ακόμη παιδί τους, αντί περίπου 6,5 χιλιάδων ευρώ.

Μετά τον τοκετό, ο οποίος έγινε στο σπίτι για να συγκαλυφθεί το έγκλημα, παρέδωσαν το κοριτσάκι τους στον αγοραστή και την ίδια ημέρα έλαβαν ένα μεγάλο ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Στη δικαιοσύνη κατέθεσαν, πως ό,τι έκαναν, ήταν προς το συμφέρον της κόρης τους, αφού ήλπιζαν  να την υιοθετήσει μια εύπορη οικογένεια, η οποία θα μπορούσε να της προσφέρει εκπαίδευση.

Ωστόσο, οι εισαγγελείς λένε ότι τα τραπεζικά αρχεία του ζευγαριού δείχνουν καθαρά ότι στην πραγματικότητα είχαν στήσει μια κομπίνα για να αποκομίσουν κέρδος από την πώληση του παιδιού.

Ο λογαριασμός της πιστωτικής τους κάρτας, έδειξε ότι αμέσως μετά τη "διαπραγμάτευση", το ζευγάρι ξόδεψε μεγάλα ποσά σε on-line ψώνια, όπως για την αγορά ενός iPhone.

Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία των εισαγγελέων, το ζευγάρι προσπάθησε να συγκαλύψει την εγκυμοσύνη για να πραγματοποιήσει το έγκλημα, λέγοντας στους γείτονες για τη φουσκωμένη κοιλιά, ότι η κα Zhang, έπασχε από όγκο.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΛΟΝΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Διεθνή / Απορρίφθηκε η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης στην Ιταλία – Η Μελόνι μιλά για «χαμένη ευκαιρία»

Σύμφωνα με αναλυτές, η ψήφος δεν συνδέθηκε μόνο με το περιεχόμενο της μεταρρύθμισης, που θεωρήθηκε τεχνικά σύνθετο, αλλά και με ευρύτερη δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Γιατί η απειλή του Ιράν να καταστρέψει εγκαταστάσεις ύδρευσης θα μπορούσε να σημάνει καταστροφή για τις χώρες του Κόλπου

Διεθνή / Γιατί η απειλή του Ιράν για τις εγκαταστάσεις ύδρευσης ίσως σημαίνει «καταστροφή» για τις χώρες του Κόλπου;

Η εύθραυστη ισορροπία στον Κόλπο περνά μέσα από τις μονάδες αφαλάτωσης, από τις οποίες εξαρτάται η καθημερινότητα και η ασφάλεια εκατομμυρίων πολιτών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε αναβολή επιθέσεων στο Ιράν για 5 ημέρες

Η Τεχεράνη διαψεύδει τους ισχυρισμούς Τραμπ - «ΗΠΑ και Ιράν είχαν τις τελευταίες δύο ημέρες παραγωγικές συνομιλίες για τερματισμό των εχθροπραξιών» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Truth Social
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια