Πούλησαν το παιδί τους για να πάρουν iPhone

Πούλησαν το παιδί τους για να πάρουν iPhone Facebook Twitter
5

Ζευγάρι ανέργων συνελήφθη στη Σαγκάη με την κατηγορία ότι πούλησαν το παιδί τους για να αγοράσουν iPhone.

Το ζευγάρι, που κατονομάζεται μόνο ως ο κ. Teng και η κα Zhang, έβαλαν αγγελία με την οποία γνωστοποιούσαν ότι είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το αγέννητο ακόμη παιδί τους, αντί περίπου 6,5 χιλιάδων ευρώ.

Μετά τον τοκετό, ο οποίος έγινε στο σπίτι για να συγκαλυφθεί το έγκλημα, παρέδωσαν το κοριτσάκι τους στον αγοραστή και την ίδια ημέρα έλαβαν ένα μεγάλο ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Στη δικαιοσύνη κατέθεσαν, πως ό,τι έκαναν, ήταν προς το συμφέρον της κόρης τους, αφού ήλπιζαν  να την υιοθετήσει μια εύπορη οικογένεια, η οποία θα μπορούσε να της προσφέρει εκπαίδευση.

Ωστόσο, οι εισαγγελείς λένε ότι τα τραπεζικά αρχεία του ζευγαριού δείχνουν καθαρά ότι στην πραγματικότητα είχαν στήσει μια κομπίνα για να αποκομίσουν κέρδος από την πώληση του παιδιού.

Ο λογαριασμός της πιστωτικής τους κάρτας, έδειξε ότι αμέσως μετά τη "διαπραγμάτευση", το ζευγάρι ξόδεψε μεγάλα ποσά σε on-line ψώνια, όπως για την αγορά ενός iPhone.

Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία των εισαγγελέων, το ζευγάρι προσπάθησε να συγκαλύψει την εγκυμοσύνη για να πραγματοποιήσει το έγκλημα, λέγοντας στους γείτονες για τη φουσκωμένη κοιλιά, ότι η κα Zhang, έπασχε από όγκο.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 ΗΠΑ OPENAI NEW YORK TIMES

Διεθνή / Στο πλευρό της OpenAI η κυβέρνηση Τραμπ στη δικαστική διαμάχη με τους New York Times

Το υπόμνημα αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη φορά που η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρεμβαίνει επίσημα στο κύμα αγωγών που έχουν καταθέσει δημιουργοί, εκδότες, δισκογραφικές εταιρείες και ειδησεογραφικοί οργανισμοί
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ: Ζητά από την Ευρώπη να πληρώσει τη στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Τον περασμένο μήνα, το Reuters αποκάλυψε ότι ο αμερικανικός στρατός έχει αναλώσει μεγάλο μέρος των αποθεμάτων του σε πυραύλους υψηλής ακριβείας κατά τις επιχειρήσεις στο Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια