ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Πούλησαν το παιδί τους για να πάρουν iPhone

Πούλησαν το παιδί τους για να πάρουν iPhone Facebook Twitter
5

Ζευγάρι ανέργων συνελήφθη στη Σαγκάη με την κατηγορία ότι πούλησαν το παιδί τους για να αγοράσουν iPhone.

Το ζευγάρι, που κατονομάζεται μόνο ως ο κ. Teng και η κα Zhang, έβαλαν αγγελία με την οποία γνωστοποιούσαν ότι είναι πρόθυμοι να πουλήσουν το αγέννητο ακόμη παιδί τους, αντί περίπου 6,5 χιλιάδων ευρώ.

Μετά τον τοκετό, ο οποίος έγινε στο σπίτι για να συγκαλυφθεί το έγκλημα, παρέδωσαν το κοριτσάκι τους στον αγοραστή και την ίδια ημέρα έλαβαν ένα μεγάλο ποσό στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Στη δικαιοσύνη κατέθεσαν, πως ό,τι έκαναν, ήταν προς το συμφέρον της κόρης τους, αφού ήλπιζαν  να την υιοθετήσει μια εύπορη οικογένεια, η οποία θα μπορούσε να της προσφέρει εκπαίδευση.

Ωστόσο, οι εισαγγελείς λένε ότι τα τραπεζικά αρχεία του ζευγαριού δείχνουν καθαρά ότι στην πραγματικότητα είχαν στήσει μια κομπίνα για να αποκομίσουν κέρδος από την πώληση του παιδιού.

Ο λογαριασμός της πιστωτικής τους κάρτας, έδειξε ότι αμέσως μετά τη "διαπραγμάτευση", το ζευγάρι ξόδεψε μεγάλα ποσά σε on-line ψώνια, όπως για την αγορά ενός iPhone.

Σύμφωνα επίσης με τα στοιχεία των εισαγγελέων, το ζευγάρι προσπάθησε να συγκαλύψει την εγκυμοσύνη για να πραγματοποιήσει το έγκλημα, λέγοντας στους γείτονες για τη φουσκωμένη κοιλιά, ότι η κα Zhang, έπασχε από όγκο.

5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των LGBTQ+, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο
NEWSROOM
Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

5 σχόλια