Αρνούνται να θάψουν τον Ταμερλάν Τσαρνάεβ στις ΗΠΑ

Αρνούνται να θάψουν τον Ταμερλάν Τσαρνάεβ στις ΗΠΑ Facebook Twitter
0

Είκοσι δύο μέρες μετά το θάνατο του Ταμερλάν Τσαρνάεβ, ενός εκ των δύο υπόπτων για την επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστόνης και η σoρός του δεν έχει ακόμη ταφεί.

Το πτώμα του παραμένει σε γραφείο τελετών, καθώς πολλά αμερικανικά νεκροταφεία αρνούνται να τον θάψουν.

Μπροστά στο αδιέξοδο που δημιουργείται, ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών δηλώνει πως θα ζητήσει την συνδρομή των κρατικών αρχών.

«Νομίζω πως εάν η σορός του μεταφερόταν στη Ρωσία θα λύνονταν όλα τα προβλήματα για όλους, και για τους γονείς του και για τον θείο του. Προς το παρόν έκανα ό,τι μπορούσα. Το πτώμα είναι έτοιμο για να ταφεί», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

Πολλοί κάτοικοι της Μασαχουσέτης ζητούν να μεταφερθεί η σορός του στη Ρωσία, αν και δεν είναι σίγουρο ότι κι εκεί θα γίνει δεκτή.

Ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών κατά τη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς.

Η μητέρα του έχει ζητήσει να ταφει η σορός του στη Ρωσία.

Ο θείος του δήλωσε ότι πρέπει να ταφεί στη Μασαχουσέτη, όπου έζησε, ενώ η γυναίκα αρνήθηκε να παραλάβει τη σορό του από το νεκροτομείο.

Πηγή: Euronews

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM