Λονδίνο: Συνελήφθη ο άντρας που έσπρωξε μία γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου την ώρα που έκανε τζόκινγκ

Λονδίνο: Συνελήφθη ο άντρας που έσπρωξε μία γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου την ώρα που έκανε τζόκινγκ Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 41χρονου άντρα που φέρεται να είναι αυτός που έσπρωξε την 33χρονη γυναίκα στις ρόδες ενός λεωφορείου την ώρα που έκανε τζόκινγκ προχώρησαν οι βρετανικές αρχές.

Ο «δρομέας της γέφυρας Putney» όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στο Τσέλσι, αλλά περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία του Λονδίνου είχε ξεκινήσει έρευνες για τη σύλληψή του ύστερα από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο όπου διακρίνεται να σπρώχνει χωρίς προφανή αιτία μία 33χρονη γυναίκα στην άσφαλτο της γέφυρας Putney στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Ο έγκαιρος ελιγμός του οδηγού του λεωφορείου ήταν το μοναδικό πράγμα που έσωσε την άτυχη γυναίκα, η οποία γλύτωσε με μικροτραυματισμούς.

Όπως είχε δηλώσει ο αρχιφύλακας Mat Knowles, «το θύμα εκτέθηκε σε μεγάλο κίνδυνο όταν την έσπρωξαν μέσα στο δρόμο. Σώθηκε μόνο χάρη στην απίστευτα γρήγορη αντίδραση του οδηγού».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM