Ύστερα από την αποδοχή του χρίσματος που έδωσαν οι Ρεπουμπλικάνοι στον Μιτ Ρόμνεϊ, ο ίδιος έθεσε ως στόχο την επικράτησή του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, υποσχόμενος ότι θα φέρει οικονομική ανάκαμψη στις ΗΠΑ. Πρόσθεσε ότι η απογοήτευση που επικρατεί για τον Μπαράκ Ομπάμα, θα τον βοηθήσει να κερδίσει τις εκλογές.


«Γνωρίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη δουλειά που έχει κάνει ως πρόεδρος όταν το καλύτερο συναίσθημα που είχατε, ήταν την ημέρα που ψηφίσατε για εκείνον» δήλωσε ο Ρόμνεϊ, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση εναντίον του Ομπάμα.

 

Σε μια μεγάλη υπαίθρια προεκλογική συγκέντρωση ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος είπε ότι «ο πρόεδρος Ομπάμα υποσχέθηκε να επιβραδύνει την αύξηση της στάθμης των ωκεανών και να γιατρέψει τον πλανήτη» ύστερα μετά από μια μεγάλη παύση για να σταματήσουν τα γέλια πρόσθεσε: «Η υπόσχεσή μου... είναι να βοηθήσω εσάς και την οικογένειά σας.».


Όπως σημειώνει η Guardian, ο Ρόμνεϊ θέλει να βασιστεί στο συναίσθημα ευφορίας που προκαλούσε ο Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου και στο τωρινό αίσθημα δυσφορία που προκαλεί στους ψηφοφόρους.

 

Τέλος, κατά τη διάρκεια του ρεπουμπλικανού συνεδρίου ο ίδιος αποφάσισε να αντιμετωπίσει δύο από τα πιο αδύναμα σημεία του, κατά την άποψη των ψηφοφόρων. Το πρώτο είναι ότι είναι Μορμόνος και το δεύτερο είναι το αμφιλεγόμενο παρελθόν του στη Bain Capital, μια επιχείρηση επενδύσεων όπου απέκτησε την τεράστια περιουσία του.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr