«Εγώ είμαι η μόνη ελπίδα και αλλαγή»

«Εγώ είμαι η μόνη ελπίδα και αλλαγή» Facebook Twitter
2

Ύστερα από την αποδοχή του χρίσματος που έδωσαν οι Ρεπουμπλικάνοι στον Μιτ Ρόμνεϊ, ο ίδιος έθεσε ως στόχο την επικράτησή του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, υποσχόμενος ότι θα φέρει οικονομική ανάκαμψη στις ΗΠΑ. Πρόσθεσε ότι η απογοήτευση που επικρατεί για τον Μπαράκ Ομπάμα, θα τον βοηθήσει να κερδίσει τις εκλογές.


«Γνωρίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη δουλειά που έχει κάνει ως πρόεδρος όταν το καλύτερο συναίσθημα που είχατε, ήταν την ημέρα που ψηφίσατε για εκείνον» δήλωσε ο Ρόμνεϊ, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση εναντίον του Ομπάμα.

Σε μια μεγάλη υπαίθρια προεκλογική συγκέντρωση ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος είπε ότι «ο πρόεδρος Ομπάμα υποσχέθηκε να επιβραδύνει την αύξηση της στάθμης των ωκεανών και να γιατρέψει τον πλανήτη» ύστερα μετά από μια μεγάλη παύση για να σταματήσουν τα γέλια πρόσθεσε: «Η υπόσχεσή μου... είναι να βοηθήσω εσάς και την οικογένειά σας.».


Όπως σημειώνει η Guardian, ο Ρόμνεϊ θέλει να βασιστεί στο συναίσθημα ευφορίας που προκαλούσε ο Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου και στο τωρινό αίσθημα δυσφορία που προκαλεί στους ψηφοφόρους.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του ρεπουμπλικανού συνεδρίου ο ίδιος αποφάσισε να αντιμετωπίσει δύο από τα πιο αδύναμα σημεία του, κατά την άποψη των ψηφοφόρων. Το πρώτο είναι ότι είναι Μορμόνος και το δεύτερο είναι το αμφιλεγόμενο παρελθόν του στη Bain Capital, μια επιχείρηση επενδύσεων όπου απέκτησε την τεράστια περιουσία του.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / ΟΗΕ: Οι δαπάνες των ΗΠΑ για τον πόλεμο στο Ιράν θα μπορούσαν να έχουν σώσει 87 εκατ. ζωές

«Κατακλυσμική» χαρακτήρισε την οικονομική κατάσταση των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων ο επικεφαλής της ανθρωπιστικής υπηρεσίας του ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι ο προϋπολογισμός της υπηρεσίας του έχει μειωθεί κατά περίπου 50%
ΙΡΑΝ ΟΗΕ ΗΠΑ ΝΕΚΡΟΙ
ΡΩΣΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

Διεθνή / Ρωσία και Βόρεια Κορέα συνδέονται πλέον μέσω οδικής γέφυρας

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών έχουν ενισχυθεί εν μέσω της πλήρους εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τη Μόσχα και την Πιονγιάνγκ να εμβαθύνουν τους οικονομικούς, πολιτικούς, πολιτιστικούς και στρατιωτικούς δεσμούς τους
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο 88χρονος που αγκάλιασε - «Εκπλήρωσε την επιθυμία της αποθανούσας συζύγου του», γράφουν διεθνή ΜΜΕ

Το βίντεο που καταγράφει την πριγκίπισσα να αγκαλιάζει τον ηλικιωμένο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννηση της βασίλισσας Ελισάβετ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ

Διεθνή / «Στον πάγο» η αποστολή Βανς στο Ισλαμαμπάντ – Χωρίς απάντηση από την Τεχεράνη οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ–Ιράν

Αμερικανοί αξιωματούχοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της αποστολής ακόμη και άμεσα, εφόσον η Τεχεράνη δώσει σήμα ότι είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια