Ν. Ζηλανδία: Ισχυρός τυφώνας με χιόνια, βροχές και δυνατούς ανέμους

Ν. Ζηλανδία: Ισχυρός τυφώνας με χιόνια, βροχές και δυνατούς ανέμους Facebook Twitter
0

Οι ισχυροί άνεμοι, οι βροχές και οι χιονοπτώσεις προκάλεσαν προβλήματα στην διεξαγωγή των πτήσεων, ενώ οδικά δίκτυα, αλλά και μονάδες παραγωγής ενέργειας έκλεισαν σήμερα στη Νέα Ζηλανδία, καθώς η νησιωτική χώρα πλήττεται από ισχυρό τυφώνα με ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 160 χιλιομέτρων την ώρα.


Οι ισχυροί άνεμοι έπληξαν την πρωτεύουσα Ουέλινγκτον, ενώ ο τυφώνας κινείται προς τα βόρεια, απειλώντας το Όκλαντ που είναι η μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας.


Διακοπές ηλεκτροδότησης έγιναν σε περισσότερα από 10.000 σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ οδικά δίκτυα έκλεισαν στο Βόρειο Νησί. Τα δρομολόγια των φέρι μποτ που συνδέουν το Βόρειο με το Νότιο Νησί διακόπηκαν εξαιτίας της έντασης των ανέμων και της θαλασσοταραχής, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM
Μπεν-Γβιρ: Βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει την κακομεταχείριση των Παλαιστινίων κρατουμένων

Διεθνή / Μπεν-Γβιρ: Το βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει πώς το Ισραήλ κακοποιεί τους Παλαιστίνιους κρατουμένους

Οργανώσεις προάσπισης δικαιωμάτων έχουν τεκμηριώσει την πρωτοφανή έκταση βίαιων πράξεων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας, που διαπράττονται από δεσμοφύλακες.
THE LIFO TEAM