ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τίλερσον: Καλό να γίνει μια συζήτηση Τραμπ-Πούτιν για τη φύση των σχέσεων μας

Τίλερσον: Καλό να γίνει μια συζήτηση Τραμπ-Πούτιν για τη φύση των σχέσεων μας Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον δήλωσε ότι είναι σημαντικό για τους προέδρους Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν να έχουν μία “καλή ανταλλαγή” απόψεων για το πως βλέπουν την φύση των διμερών σχέσεων.

 

“Θα έλεγα σε αυτό το σημείο ότι είναι δύσκολο να προβλέψω ποιες είναι οι προθέσεις της Ρωσίας, στο πλαίσιο των σχέσεων με τις ΗΠΑ,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πριν αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον για την διάσκεψη της ομάδας των χωρών G20, στο Αμβούργο.

 

“Νομίζω ότι το πιο σημαντικό μέρος της συνάντησης αυτής, θα είναι να γίνει μία καλή ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των προέδρων Τραμπ και Πούτιν, για το πως βλέπουν την φύση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών,” πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ