Τίλερσον: Καλό να γίνει μια συζήτηση Τραμπ-Πούτιν για τη φύση των σχέσεων μας

Τίλερσον: Καλό να γίνει μια συζήτηση Τραμπ-Πούτιν για τη φύση των σχέσεων μας Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον δήλωσε ότι είναι σημαντικό για τους προέδρους Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν να έχουν μία “καλή ανταλλαγή” απόψεων για το πως βλέπουν την φύση των διμερών σχέσεων.

 

“Θα έλεγα σε αυτό το σημείο ότι είναι δύσκολο να προβλέψω ποιες είναι οι προθέσεις της Ρωσίας, στο πλαίσιο των σχέσεων με τις ΗΠΑ,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πριν αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον για την διάσκεψη της ομάδας των χωρών G20, στο Αμβούργο.

 

“Νομίζω ότι το πιο σημαντικό μέρος της συνάντησης αυτής, θα είναι να γίνει μία καλή ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των προέδρων Τραμπ και Πούτιν, για το πως βλέπουν την φύση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών,” πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Διεθνή / Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Το νέο μέτρο εκτιμάται πως θα ενισχύσει τα δημοτικά ταμεία έως και κατά 20 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα να προορίζονται για τη βελτίωση των υποδομών για τους τουρίστες και των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον χώρο
THE LIFO TEAM