Ρωσία: Το 80% εγκρίνει το έργο του Πούτιν

Ρωσία: Το 80% εγκρίνει το έργο του Πούτιν Facebook Twitter
0

Οι ρώσοι πολίτες σε ποσοστό 81% εγκρίνουν το έργο του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ το 18% έχει αντίθετη άποψη, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Levada-Centr. Ωστόσο, διαφορετικές είναι οι διαθέσεις που έχουν οι ρώσοι πολίτες όσον αφορά το έργο του ρώσου πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, καθώς το 53% το θεωρεί αρνητικό και το 46% θετικό.

 

Το 47% βλέπει θετικά το έργο της κυβέρνησης (τον Μάρτιο το ποσοστό αυτό ήταν 43%) ενώ 52% των Ρώσων εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με το έργο της ρωσικής κυβέρνησης (τον Μάρτιο το ποσοστό ήταν 55%).

 

Σε ακόμη χαμηλότερα ποσοστά, βρίσκονται οι εκτιμήσεις για το έργο της Κρατικής Δούμας ( ρωσική κάτω βουλή –σ.σ) αφού μόνο το 41% θεωρεί θετικό το έργο της (τον Μάρτιο το ποσοστό αυτό ήταν 38%), ενώ το 58% το θεωρεί αρνητικό.

 

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, μέσα σ έναν μήνα, αυξήθηκε το ποσοστό των ρώσων πολιτών που θεωρούν ότι η χώρα βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση, φθάνοντας στο 56% από το 51%. Αντίθετη άποψη έχει το 28% των Ρώσων, ενώ το 16% δυσκολεύτηκε να απαντήσει στο σχετικό ερώτημα.

 

(Πηγή: Interfax.ru, ΑΠΕ/ΜΠΕ)

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM