Συντριβή τουριστικού αεροσκάφους σε αποθήκη σούπερ μάρκετ κοντά στη Λισαβόνα - Τέσσερις νεκροί

Συντριβή τουριστικού αεροσκάφους σε αποθήκη σούπερ μάρκετ κοντά στη Λισαβόνα - Τέσσερις νεκροί Facebook Twitter
0

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα μικρό τουριστικό αεροπλάνο που είχε εγγραφεί στην Ελβετία, συνετρίβη σε αποθήκη σούπερ-μάρκετ, σε περιοχή της Λισαβόνας, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο πρόληψης και διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων.

«Υπάρχουν τέσσερις θάνατοι, του πιλότου και των τριών επιβατών» του αεροσκάφους, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του οργανισμού αυτού, που δεν ήταν σε θέση να πει ποια ήταν η εθνικότητα των θυμάτων ούτε υπό ποιες περιστάσεις σημειώθηκε το δυστύχημα.

Το αεροσκάφος συνετρίβη στην αποθήκη ενός σουπερμάρκετ που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Τίρες, στην περιοχή Κασκάις. Από τις πρώτες πληροφορίες δεν είναι γνωστό αν υπάρχουν θύματα μεταξύ των υπαλλήλων του καταστήματος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Διεθνή / Οι «New York Times» διακόπτουν τη συνεργασία τους με συντάκτη που χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να γράψει κριτική βιβλίου

Ο συντάκτης και συγγραφέας Άλεξ Πρέστον δήλωσε ότι «έκανε ένα σοβαρό λάθος», αφού ένας αναγνώστης εντόπισε ομοιότητες μεταξύ της κριτικής του και μιας κριτικής που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Guardian
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΡΛΟΤ ΛΟΥΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την Σάρλοτ και τον Λούις από το «σύνδρομο του εφεδρικού»

Η στάση αυτή φαίνεται να επηρεάζεται από την εμπειρία του αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη θέση, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «σκιά» και «plan B»
THE LIFO TEAM
Με καρφίτσα στο πέτο μια χρυσή αγχόνη: Ο νέος νόμος του Ισραήλ για τον απαγχονισμό των Παλαιστινίων

Διεθνή / Με καρφίτσα στο πέτο μια χρυσή αγχόνη: Ο νέος νόμος του Ισραήλ για τον απαγχονισμό των Παλαιστινίων

Ο νέος νόμος, που εισήγαγε η ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ, ψηφίστηκε στο κοινοβούλιο τη Δευτέρα το βράδυ. Επιβάλλει τη θανατική ποινή σε Παλαιστίνιους που έχουν καταδικαστεί για θανατηφόρες επιθέσεις.
THE LIFO TEAM