Β. Κορέα: Τελεσίγραφο 48ωρών στον πρέσβη της Μαλαισίας να εγκαταλείψει τη χώρα

Β. Κορέα: Τελεσίγραφο 48ωρών στον πρέσβη της Μαλαισίας να εγκαταλείψει τη χώρα Facebook Twitter
0

«Ανεπιθύμητο πρόσωπο» κηρύχθηκε ο πρεσβευτής της Μαλαισίας στη Βόρεια Κορέα, με τις αρχές της χώρας να ζητούν την αποχώρησή του μέσα σε 48 ώρες (από τις 10 π.μ της Κυριακής), σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

 Η Μαλαισία διέταξε την απέλαση του πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας στη χώρα στο πλαίσιο μιας διπλωματικής διαμάχης που έχει ξεσπάσει σε σχέση με την έρευνα για τη δολοφονία στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ του ετεροθαλούς αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας ο οποίος επέστρεφε στον τόπο διαμονής του μέσω Πεκίνου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ

Διεθνή / Ο Τραμπ ξεκινά εκστρατεία καταστολής της «απάτης» στις πολιτείες των Δημοκρατικών

Συλλήψεις στην Καλιφόρνια - Ο Τραμπ όρισε υπεύθυνο της εκστρατείας τον αντιπρόεδρό του δηλώνοντας πως ο νέος ρόλος του θα είναι «καθοριστικός για το πόσο σπουδαίο θα είναι το μέλλον της χώρας μας»
THE LIFO TEAM