Τουρκία: Επιστρέφουν στις θέσεις τους 6.000 εκπαιδευτικοί που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Τουρκία: Επιστρέφουν στις θέσεις τους 6.000 εκπαιδευτικοί που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα Facebook Twitter
0

Περισσότεροι από 6.000 Τούρκοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, επέστρεψαν στα καθήκοντά τους, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.


Συνολικά, 6.007 εκπαιδευτικοί που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα έπειτα από «υποψίες ότι διατηρούσαν σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις επέστρεψαν στις θέσεις τους», ανέφερε το υπουργείο σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter.


Τουλάχιστον 110.000 άνθρωποι έχουν απολυθεί ή έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ανάμεσα τους δικαστές, στρατιώτες, εκπαιδευτικοί, έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος, ενώ πολλοί συνεχίζουν να παραμένουν υπό κράτηση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM