Η NASA στέλνει στους αστροναύτες του ISS την ταινία «Star Wars:The Last Jedi»

Η NASA στέλνει στους αστροναύτες του ISS την ταινία «Star Wars:The Last Jedi» Facebook Twitter
0

Η NASA επιβεβαίωσε ότι οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού δεν θα  χάσουν το «Star Wars:The Last Jedi» καθώς έχει φροντίσει να τους σταλεί ένα αντίγραφο.

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Star Wars το οποίο κάνει σήμερα (14 Δεκεμβρίου) πρεμιέρα αναμένεται να φτάσεις και στους αστροναύτες που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την επιφάνεια της Γης.

Η NASA επιβεβαίωσε ότι ένα αντίγραφο της ταινίας θα μεταφερθεί στο διαστημικό σταθμό. Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Υποθέσεων της NASA Dan Huot δήλωσε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το πλήρωμα θα μπορεί να το παρακολουθήσει την ταινία. Δεν έχω ακόμα οριστικό χρονοδιάγραμμα. Λμβάνουν συνήθως ταινίες ως ψηφιακά αρχεία και μπορούν να τα αναπαράγουν σε φορητό υπολογιστή ή σε πρότυπο προβολέα που βρίσκεται επί του παρόντος στον δορυφόρο».

Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό υπάρχει μια μεγάλη συλλογή ταινιών για την ψυχαγωγία των αστροναυτών η οποία περιλαμβάνει πάνω από 500 ταινίες. 

Πίσω στη Γη, να τι συνέβη>>>

Αστέρες και γαλαζοαίματοι στην πρεμιέρα του «Star Wars: The Last Jedi» στο Λονδίνο

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM