Με μηνύσεις απειλεί η Εθνική Ελλάδας για τη γυμνή φωτογραφία του Ταχτσίδη

Με μηνύσεις απειλεί η Εθνική Ελλάδας για τη γυμνή φωτογραφία του Ταχτσίδη Facebook Twitter
18

Η παραπάνω φωτογραφία έχει εδώ και περίπου μία εβδομάδα που κυκλοφορεί στα social media, αλλά με την εικόνα να είναι παραποιημένη.

Η φωτογραφία η οποία εξόργισε την Εθνική παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη ολόγυμνο με το εσώρουχο να έχει αφαιρεθεί μετά από πολύ προσεχτική ψηφιακή επεξεργασία.

Λίγες ώρες νωρίτερα η επίσημη σελίδα των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων στο Facebook δημοσίευσε την αυθεντική φωτογραφία, συνοδεύοντάς την με την παρακάτω ανακοίνωση.

"Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στα social media και πριν από λίγες ώρες και σε websites παραποιημένο φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα αποδυτήρια της Εθνικής Ομάδας μετά την πρόκριση στο Βουκουρέστι.

Στο παρόν post δημοσιεύουμε την αυθεντική φωτογραφία με βάση την οποία οι θιγόμενοι θα κινηθούν νομικά ενάντια σε όσους παράγουν ή αναπαράγουν παραποιημένες εικόνες."

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Ε, και τι εγινε δηλαδη? τοσο τρομερο πια ειναι ενα αντρικο γυμνο? τοσο απωθητικο? τοσο πουριτανοι καταντησαμε? Ισως γιατι ειναι αντρικο και στους αντρες βλεπεις δεν δινονται τετοια δικαιωματα, ο φαλλος στην θεοκρατικη νεοελληνικη δημοκρατια ειναι θεαμα απαγορευτικο, θα μας καψει ο θεος, ενω τοτε με την Τζουλια - καλη της ωρα - τριβανε τα χερια τους ολοι και σκοτωνονταν ποιος θα το πρωτοδημοσιευσει (το γυμνο της Τζουλιας..).. Τουλαχιστον στην περιπτωση αυτη, ειναι αληθινο και οχι σιλικονατο..
Πες τα βρε ανθρωπε μου!!Ασε που και εμεις οι γυναικες γιατί να μενουμε στην απεξω;;; :PΘέλουμε και εμεις να βλεπουμε το κατιτις μας...αμαν πια..Μέχρι και το γυμνό για τους αντρες μονο ειναι...