Πάνω από 25% οι απώλειες στους μισθούς

Πάνω από 25% οι απώλειες στους μισθούς Facebook Twitter
0

 

Ξεπερνούν το 25% οι απώλειες στις αποδοχές των εργαζομένων από την αρχή της κρίσης (2008) ως σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Ο σχετικός δείκτης υποχώρησε στο διάστημα αυτό από τις 107,9 στις 80 μονάδες.


Ο Δείκτης Μισθών του Γ΄ τριμήνου 2013, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2012, παρουσιάζει μείωση κατά 5,9% έναντι μείωσης 10,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BEACH BAR ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι απαγόρευσαν σε ηλικιωμένους να μπουν σε beach bar στον Ποταμό Επανομής

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι επιχειρηματίες εμποδίζουν ηλικιωμένους να μπουν στα καταστήματά τους, ακόμη και όταν αυτά είναι εντελώς άδεια
LIFO NEWSROOM