Ολονυκτία της ΑΔΕΔΥ απόψε στο κέντρο

Ολονυκτία της ΑΔΕΔΥ απόψε στο κέντρο Facebook Twitter
1

Ολονύκτια διαμαρτυρία κατά της διαθεσιμότητας διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ για απόψε από τις 19:00, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Β. Σοφίας. 

Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι στηρίζει ζει το «δίκαιο αγώνα» όλων των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα στο χώρο της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Αναφέρει ακόμη ότι στηρίζει και τον αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων, ενώ για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σημειώνει ότι «τα Επαγγελματικά Λύκεια όλης της χώρας οδηγούνται σε διάλυση ως επακόλουθο της αυθαίρετης και σκανδαλώδους κατάργησης περιζήτητων τομέων της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της διαθεσιμότητας 1.874 εκπαιδευτικών». 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανυσηχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Ελλάδα / Ανησυχητική έρευνα για τους 16χρονους στην Ελλάδα - Ουσίες, κάπνισμα και τζόγος στα ύψη

Υψηλά είναι και τα ποσοστά εθισμού στα social media, σύμφωνα με την έρευνα ESPAD 2024, που πραγματοποιείται σε 37 χώρες σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ναρκωτικά
LIFO NEWSROOM
28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Ελλάδα / 28η Οκτωβρίου: Τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την επικράτεια - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η κυκλοφορία

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ θα τεθούν σε ισχύ από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2025, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλώς τα παιδιά τα δικά μας!Άλλη μια διαμαρτυρία χωρίς νόημα. Απλά για εντυπωσιασμό. Πραγματικά τώρα, τα μέλη της ΑΔΕΔΥ πιστεύουν ότι οι αρχισυνδικαλιστές τους, μάχονται για τα δικαιώματα τους; Θεωρούν ότι με αυτές τις ενέργειες θα κερδίσουν κάτι; Στο χωριό μου λένε ότι το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι. Και μετά απο τόσα χρόνια που παρακολουθώ τα τεκτενόμενα, δεν υπάρχει αρχηγός (υπαρχηγός, ταμίας, μέλος κλ) συνδικαλιστικού φορέα που να μην είναι πουλημένος.