«Δεν είναι φασίστες η Χ.Α., αυτή θα κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα»

«Δεν είναι φασίστες η Χ.Α., αυτή θα κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα» Facebook Twitter
94

Ευθέως πλέον δηλώνει τη στήριξη του στη «Χρυσή Αυγή» ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος εκδήλωσε χθες τα συναισθήματα του κατά την απονομή του πλατινένιου του δίσκου.

«Επιβάλλεται να στηρίζεις τη Χ.Α.», είπε ο τραγουδιστής, σημειώνοντας ότι  «αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή».» Τουλάχιστον αυτή έχει μέσα της τη λέξη «Αυγή»», πρόσθεσε.

Για το Μιχαλολιάκο δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο να είναι στη φυλακή ένας αρχηγός κόμματος, υποστηρίζοντας ότι οι χρυσαυγίτες δεν είναι φασίστες: «Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει μέσα, κάποιον ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε. Ποιος στο έδωσε το δικαίωμα;», είπε.

 «Επιβάλλεται να τη στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή. Γιατί αυτή μέσα έχει αν μη τι άλλο και την αυγή. Οι άλλοι έχουν το σκότος» σημείωσε.

Επιτέθηκε δε και κατά του κ. Στουρνάρα, λέγοντας:  «Ο Υπουργός Οικονομικών είναι φοροφυγάς, και οι πολιτικοί που θεσπίζουν νόμους για να μην πληρώνουν. Πες τους να πάνε να γ@μηθούνε».

 

Ελλάδα
94

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Απο Θεος, Αγγελος, Μεσσιας, Ον,ενδιαμεσος μεταξυ Συμπαντος και Ελληνοχριστιανισμουτωρα και Υπουργος Πολιτισμου της ΧΑ.Γενικως το ατομο ειναι, αστειρευτη πηγη φρενοβλαβειας.Λιγη επιεικεια δεν βλαπτει.
Notis, είσαι καραγκιόζης. Σε θυμάμαι στην εκπομπή της Στάη μερικά χρόνια πριν, όπου στόλισες του Έλληνες της Αμερικής ως "κακομοίρηδες" και "ανθρωπάκια" την ίδια στιγμή που έρχόσουν για συναυλίες και έπαιρνες τα ωραία τους δολάρια. Σου αρέσουν τα Χρυσά Αυγά, ε; Ώραία, κάτσε την Ελλάδα να τα φας ομελέτα και μη ξανάρθεις στις ΗΠΑ για το ...χαρτζηλήκι σου. Σιχτίρ, πρωινιάτικα.
Δε μας ξαφνιάζει καθόλου. Ο Σφακιανάκης είναι κλασικός τύπος ψηφοφόρου ΧΑ: Κακόγουστος, αμόρφωτος, επηρμένος ελληνάρας, επιρρεπής σε θεωρίες συνωμοσίας και ρητορικές φυλετικής ανωτερότητας.
Όποτε έχει τύχει να παρακολουθήσω ή ακούσω κάποια του συνέντευξη, ένα απο τα πρώτα πράγματα που σκέφτομαι είναι το πόσες μαλακίες πρέπει να έχουν ακούσει μέσα σε αυτό το σπίτι τα δόλια τα παιδιά του.
σε μια τέτοια κοινωνία ζουμε, ο καθε ένας λεέι ότι του κατέβει στο κεφάλι, γιατί πιστευεί ότι είναι σπουδαίος, ότι η γνωμη του έχει σημασία...όχι φίλε μου δεν είσαι τίποτα, απολύτως τίποτα . μην παίρνεις τόσο σοβαρα τον εαυτό σου... και κράτα τις επικίνδυνες αποψεις στον βολεμένο μικροκοσμό σου
Μια αφελής απορία: Γιατί Νotis και όχι Νότης? Μήπως το λατινικό αλφάβητο είναι κατά βάθος μια αρχαία ελληνική γραφή που μόνο οι αληθινοί Έλληνες γνωρίζουν; Sorry Notis προσπάθησα να τρολάρω αλλά εδώ συναγωνίζομαι με τo επιχείρημα «Τουλάχιστον αυτή έχει μέσα της τη λέξη «Αυγή»». Επ’ ευκαιρίας να προωθήσω το νέο μου κόμμα ο «Χρυσός Φοίνικας» που έχει πιο «πιασάρικο» όνομα. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
<<Εν γνώση μου δεν ακούω (και δεν θα άκουγα) μουσική προερχόμενη από ακροδεξιούς-ές Βέβαια, μουσική δεν ακούω και για "διασκέδαση" ούτως ή άλλως, οπότε μάλλον μοιραία δεν πέφτω σε τέτοια υπερμεγέθη ηθικά διλλήματα...>>Γιγαντιαίο σχόλιο!<<μουσική δεν ακούω και για "διασκέδαση" ούτως ή άλλως>> Αλήθεια,αυτό τι σημαίνει???!!!
Σταδαίε, αν θέλεις να απαντήσεις σε συγκεκριμένο σχόλιο χρήστη-ριας, καλό είναι να πατάς το ανάλογο: "Απάντηση στο σχόλιο".Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι τι δεν αντιλαμβάνεσαι (και γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο).
Αγαπητή Πενταγιώτισσα,δεν υπήρχε το "Απάντηση στο σχόλιο" στο post το συγκεκριμένο...Μου φαίνεται περίεργο,ένας άνθρωπος να μην ακούει μουσική για διασκέδαση.Θεωρώ ότι ακούς μουσική για να ξεφύγεις από τα όποια θέματα σε απασχολούν ή να ηρεμήσεις ψυχικά...
Ειλικρινά,είχε κανείς μας αμφιβολία ότι ένας τόσο αμόρφωτος άνθρωπος όπως αυτός,απαίδευτος και βαθιά άσχετος,δεν θα ήταν ένα ξεφτιλισμένο φασιστοειδές ή Χρυσαυγίτης; Γιατί πέφτουμε απο τα σύννεφα; Φυσικά ο Σφακιανάκης και ο κάθε ένας σαν τον Σφακιανάκη είναι εκκολαπτόμενο φασιστοειδές γιατί ποτέ δεν έμαθαν τίποτε,δεν άκουσαν τίποτε,δεν διάβασαν τίποτε,δεν έψαξαν τίποτε,δεν αναρωτήθηκαν για τίποτε! Δεν είναι θέμα γνώσεων το ζήτημα,είναι θέμα ανθρώπου.Aνθρώπου που δεν άνοιξε ποτέ τα γκαβάδια του να μάθει τι γίνεται στον κόσμο.
Σήμερα ο πλανήτης μας και όσοι τον κατοικούμε είμαστε υποχρεωμένοι να συνειδητοποιήσουμε αυτό που καιρό τώρα αποφεύγουμε να παραδεχτούμε: ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!Η τραγωδία που γκρεμίζει κάθε ελπίδα μας είναι ότι διανοητικά και πολιτισμικά βρίσκονται χιλιετίες πίσω απ´ τον γήινο πολιτισμό.Πως θα αναγνωρίσετε εύκολα το UFO: Ντύνεται σαν γκει παρωδία του '80 αλλά αποτάσσεται το "κουσούρι" με ομοφοφικές διακυρήξεις. Ρητορεύει με τη χαρακτηριστική άνεση του λεβεντομαμάκα που θέλει να σου επιδείξει το επίτευγμα του:Μπορεί να μιλάει και μασάει τσίχλα ταυτόχρονα. Σου λέει τη "θεωρία" του χωρίς να το ζητήσεις και δεν σταματάει ακόμα κι όταν το ζητάς. Τρέφεται αποκλειστικά με την οργή και την προσοχή μας την οποία μετατρέπει εύκολα σε βεγγαλικά περιττώματα. Ας μην το ταίζουμε λοιπόν, είναι κρίμα να εξοργιζόμαστε με κάτι που έχει φτιαχτεί για να γελάμε...
Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιοαν ξυπνήσεις μονομιάς θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάςθα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.- Νότη! Ε ρε Νότηηηηη..., ρε σε εσένα που τόλμησες να το τραγουδήσεις απευθύνονται οι στίχοι αυτοί, σε εσένα και σε όλους αυτούς που σε ακούνε από τότε που πρωτοεμφανίστηκες και οι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν, συνεχίζουν που να τους πάρει...
Ρε!Μπορούμε λίγο να ηρεμήσουμε; Το ότι ο Notis έχει χάσει την μπάλα το ξέρουμε καιρό τώρα.Το ότι από την ώρα που πλέον λέει τέτοια πράγματα, προφανώς και δεν θα πάω στο μαγαζί του να τον ακούσω οκ ή δεν θα αγοράσω cd του οκ επίσης είναι αυτονόητο. Όμως 1) Το ότι ο notis είναι Πλατινένιος δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στο πόσος κόσμος τον ακούει αυτήν την στιγμή.και2) Είναι πολύ λογικό να είναι Πλατινένιος ο notis.Να σας θυμήσω ότι προ κρίσης και περίεργων δηλώσεων του (αν και πάντα "περίεργος"), ΗΤΑΝ στο τοπ 5 για χρόνια. Και δεν εννοώ το top 5 του κώλου, ενός σταθμού ή μιας καθοδηγούμενης μέτρησης, εννοώ στον πολύ κόσμο, διαχρονικά είναι από αυτούς που ακούγονται παραπάνω.Και αν θέλετε την γνώμη μου λογικό. Το ότι έχει χάσει την μπάλα, δεν σημαίνει ότι η δουλειά που μου άρεσε, ξαφνικά σταματάει να μου αρέσει.Μπορεί να μην πάρει ούτε σεντ από μένα πλέον, τον Αετό, την Στέλλα την σμυρνιά, τον Στράτο (κ.α.) όμως θα σταματήσω να τα ακούω; Ο ΑΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΜΝΟΣ ΡΕ!Υγ: Και επειδή λέτε κάτι για το αν έχει καλή φωνή.. δηλαδή ποιος στο είδος του, σήμερα έχει καλύτερη φωνή ή τέλος πάντων ερμηνεύει καλύτερα από τον notis;Άλλο δεν μου αρέσει το είδος μουσικής και δεν το ακούω καν και άλλο να μειώνουμε την (καλή για το είδος και την εποχή) φωνή ενός τύπου επειδή είναι μαλάκας.Μπορεί να είναι μαλάκας με καλή φωνή. Υγ1: Έχει πει το "Καλλιτέχνης". κρίμα......
Ο Νότης είναι ο μοναδικός ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ από το 1990 και μετά...Είναι ο μοναδικός που έχει πιστούς οπαδούς!Όταν πεθάνει,πιστεύω,ότι θα υπάρξουν φαινόμενα λατρείας του στυλ Καζαντζίδη ή Διονυσίου...
Πραγματικά.... ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ με τον notis και όποιος έχει λίιιγο δει τα σχόλια μου ξέρει ότι δεν μ'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ το γεγονός ότι στηριζει χ.α. Αλλά.. αλλού ζω εγώ; Δεν καταλαβαίνω πως δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το γεγονός ότι σαν ερμηνευτής ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ κοινό. Και για το είδος της μουσικής που κάνει ΔΙΚΑΙΩΣ. Άλλο η στάση του, άλλο τα τραγούδια που έχει πει. Να ξεχωρίζουμε για να πηγαίνουμε παρακάτω. Για έναν άνθρωπο που έχει ΤΟΣΑ χρόνια γεμάτο μαγαζί, που όντως έχει φανατικό κοινό, τον ακούνε/γανε και άνθρωποι που δεν είναι τόσο του είδους... δεν ακούγανε και Αλκαίο, Μαζωνάκη, Βανδή,Αντύπα, Μπίγαλη, ούτε καν Ρέμο, άντε λίγο Πασχάλη Τερζή (σίγουρα τον άρχοντα Μητροπάνο πάνω απ' όλους), αλλά και Νότη. Δεν μπορείς να λες ότι σαν τραγουτσιστής είναι ένα τίποτα επειδή διαφωνείς μαζί του.Χάνεις την αξιοπιστία σου και η διαφωνία που έχεις μαζί του αξίζει πολύ παραπάνω στην ουσία της.
αγαπητέ Aleee πόσο δίκιο έχεις. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Είναι τρελό να μηδενίζεται η πορεία του στο τραγούδι τόσα χρόνια επειδή είναι χρυσαυγίτης. αν έλεγε τραγούδια για τον Χίτλερ φυσικά και δεν θα τον άκουγε κανείς.η Στέλλα η Σμυρνιά είναι μεγάλο κομμάτι.