«Δεν είναι φασίστες η Χ.Α., αυτή θα κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα»

«Δεν είναι φασίστες η Χ.Α., αυτή θα κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα» Facebook Twitter
94

Ευθέως πλέον δηλώνει τη στήριξη του στη «Χρυσή Αυγή» ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος εκδήλωσε χθες τα συναισθήματα του κατά την απονομή του πλατινένιου του δίσκου.

«Επιβάλλεται να στηρίζεις τη Χ.Α.», είπε ο τραγουδιστής, σημειώνοντας ότι  «αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή».» Τουλάχιστον αυτή έχει μέσα της τη λέξη «Αυγή»», πρόσθεσε.

Για το Μιχαλολιάκο δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο να είναι στη φυλακή ένας αρχηγός κόμματος, υποστηρίζοντας ότι οι χρυσαυγίτες δεν είναι φασίστες: «Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει μέσα, κάποιον ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε. Ποιος στο έδωσε το δικαίωμα;», είπε.

 «Επιβάλλεται να τη στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή. Γιατί αυτή μέσα έχει αν μη τι άλλο και την αυγή. Οι άλλοι έχουν το σκότος» σημείωσε.

Επιτέθηκε δε και κατά του κ. Στουρνάρα, λέγοντας:  «Ο Υπουργός Οικονομικών είναι φοροφυγάς, και οι πολιτικοί που θεσπίζουν νόμους για να μην πληρώνουν. Πες τους να πάνε να γ@μηθούνε».

 

Ελλάδα
94

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ

Ελλάδα / Ορεινή Ναυπακτία: Πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος σταθμός των «Διαλόγων για την Ορεινότητα»

Σχέδιο για τη διασφάλιση ειδικών πόρων για τις ορεινές περιοχές ανακοίνωσε ο Θανάσης Κοντογεώργης από την Ορεινή Ναυπακτία, στο πλαίσιο των κυβερνητικών σχεδιασμών για την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης
THE LIFO TEAM
ΕΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

Ελλάδα / Στημένοι αγώνες μπάσκετ: Απολογείται σήμερα ο πρώην διαιτητής που βρέθηκαν στην κατοχή του 820.000 ευρώ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μηνύματα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και φέρονται να καταγράφουν συνεννοήσεις για την ανακοπή της πορείας συγκεκριμένων ομάδων
THE LIFO TEAM
ΕΦΕΤΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ελλάδα / Άλκης Καμπανός: Στο Εφετείο η υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, Νίκος Καλλίδης, είχε ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ζητώντας αυστηρότερες ποινές για τους δέκα από τους δώδεκα κατηγορούμενους
THE LIFO TEAM