Παρά τις διαψεύσεις και τις απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη από την πλευρά του αντιπρύτανη του Αριστοτέλειου, κ. Γιώργου Παντή, σχετικώς με το  iPhone δώρο στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, το  Πρώτο Θέμα επανέρχεται με νέο δημοσίευμα που διαψεύδει ουσιαστικά τις αιτιάσεις του Αντιπρύτανη. Στην εφημερίδα κάνει  και  πάλι δηλώσεις η ηθοποιός που λέει ότι το ακριβό κινητό δεν της το έκανε δώρο ο Δημητριάδης,  όπως  ισχυρίστηκε ο  Παντής, αλλά ο ίδιος ο αντιπρύτανης. «Το iPhone μου το έδωσε ο αντιπρύτανης. Σας το είπα και την προηγούμενη Κυριακή» λέει η κ. Δραγούμη και συνεχίζει: «Το κινητό μου το δώρισε ο κ. Παντής και όχι ο κ. Δημητριάδης».

                    

Επίσης η ηθοποιός διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Αντιπρύτανη ότι δέχτηκε και δώρο χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ από τον κ. Δημητριάδη με χρέωση και πάλι της εταιρίας «Λογότυπος», η οποία συνεργαζόταν με το ΑΠΘ: «Δεν έχει καμία βάση αυτό που λέει ο αντιπρύτανης ότι δηλαδή πήρα δώρο από τον κ. Δημητριάδη χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

 

Ο αντιπρύτανης για τον οποίο διενεργείται προκαταρκτική εξέταση με παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελου Μπακέλα, υποστηρίζει ότι ο ίδιος είχε ζητήσει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση με το iPhone της ηθοποιού μόλις υπέπεσε στην αντίληψή του.

 

Θέμα έχει δημιουργηθεί και με την 40'' 3D τηλεόραση που φέρεται να παρέλαβε στο σπίτι του ο Γιάννης Παντής, με χρέωση του ΑΠΘ. Ο ίδιος απαντώντας στα δημοσιεύματα είπε ότι ο Δημητριάδης προσπάθησε να τον παγιδεύσει για να τον εκβιάσει και γι' αυτό παρέδωσε την τηλεόραση μαζί με ένα DVD player στο σπίτι του ενώ κανονικά προοριζόταν για αίθουσα του ΑΠΘ.

 

Ο Δημητριάδης όμως σε αναφορά που παρέδωσε  στη  Σύγκλητο ισχυρίζεται  ότι ο ίδιος παρέδωσε προσωπικά την τηλεόραση και το DVD player στο σπίτι του αντιπρύτανη και μάλιστα του ζητήθηκε να κατεβάσει «την παλιά τηλεόραση μάρκας Philips ασημί χρώματος κάτω στην αποθήκη» και να τοποθετήσουν στη θέση της «την καινούρια τηλεόραση, την οποία συνδέσαμε με το home cinema και το DVD». Σύμφωνα τον κ. Δημητριάδη όταν ολοκλήρωσε την τοποθέτηση δέχτηκε «νέα κλήση από τον κ. Παντή ο οποίος μας ευχαρίστησε για τον κόπο μας».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr