ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οργισμένος ο Καραμανλής με τον δις πρώην υπουργό του

Οργισμένος ο Καραμανλής με τον δις πρώην υπουργό του Facebook Twitter
7

Την οργή του Καραμανλή προκάλεσε η είδηση για τη σύλληψη του εξαδέλφου του Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος συνελήφθη να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες.

«Καλά με πλαστές πινακίδες....» έλεγε ο πρώην Πρωθυπουργός, σύμφωνα με το real.gr, κουνώντας το κεφάλι του ενώ δεν έλλειψαν και τα «γαλλικά».

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, πριν η Ν.Δ. προχωρήσει στη διαγραφή του Μιχάλη Λιάπη, επικοινώνησε με τον Καραμανλή για να πάρει την άποψη του.

Οι σχέσεις Καραμανλή-Λιάπη είχαν διαρραγεί από το 2009, όταν ο τότε Πρωθυπουργός τον είχε αφήσει εκτός κυβέρνησης λόγω των δημοσιευμάτων εκείνης της εποχής για το σκάνδαλο Ζίμενς. Προηγουμένως του είχε αναθέσει τα υπουργεία Πολιτισμού και Μεταφορών.

7

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM
Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Σιγα μην σκίσει κανα καλσόν...Ο κύριος Χατζηνικολάου (Real.gr/fm) πάλι συνεχίζει το λιβάνισμα στον ανικανοτερο πρωθυπουργό απο καταβολής Ελληνικού κράτους.Αλήθεια, τα "γαλλικά" του μπουλη πως τα άκουσε ο Νίκος και τα έγραψε στο σαιτ του?Βρε ουστ απο δω!
Εγώ απλά εκτιμώ και είμαι ευγνώμων για την παραμικρή ένδειξη ζωής του τελευταίου πρωθυπουργού που μας έσπρωξε στον γκρεμό. Μία ακόμα διαροή από το περιβάλλον του καταλληλότερου στον Χατζηνικολάου είναι αιτία για πάρτυ στο μυαλό μου: "ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ! ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ!"Πρέπει να μάθεις να εκτιμάς τα λίγα όταν μιλάμε για ελληνική πολιτική ευθύνη.