Οι αντιδράσεις που δημιούργησε η συνέντευξη Πάγκαλου στον ΑΛΦΑ, είχε ως αποτέλεσμα να συνεχιστεί η μάχη στο Twitter μετά τα σχόλια-μάλλον πρώην- συντρόφων αλλά και  χρηστών. Οι απαντήσεις του πρώην αντιπροέδρου χτύπησαν και πάλι στα ψηλά της Ιπποκράτους.  Σήμερα, «κύκλοι του ΠΑΣΟΚ», όπως μεταφέρθηκαν στον Τύπο, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Πάγκαλου για το Βενιζέλο εξέφρασαν το ερώτημα «εάν ο κ. Πάγκαλος θα εγγραφεί στην τοπική οργάνωση της περιοχής του». Η απάντηση Πάγκαλου ήρθε μέσω Twitter με το σχόλιο: «Κοίτα ποιοί μιλάνε. Τον Αύγουστο του '74 πυρήνας πρωτοβουλίας δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ στην Ελευσίνα. Ο Πάγκαλος, άσχετοι, ήταν ένας από αυτούς».

 

Και συνέχισε:  «Εσείς άραγε πού ήσαστε; Μερικοί δεν είχατε γεννηθεί, άλλοι κυκλοφορούσατε στην Ένωση Κέντρου και μερικοί κατά ΚΟΔΗΣΟ μεριά», χτυπώντας τα πολιτικά «γεννοφάσκια» του Βενιζέλου, ο οποίος μπήκε στο ΠΑΣΟΚ πολύ αργότερα.

 

Και η ειρωνεία Πάγκαλου προχώρησε περισσότερο: «Για να μην αναφερθούμε στις βαρύτερες περιπτώσεις που ανακάλυψαν το ΠΑΣΟΚ μετά το '81» προσθέτει, σχολιάζοντας ότι «οι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ με μικρή ή μεγάλη διάμετρο λένε οτι το μέλος πρέπει να... υπηρετεί τις αποφάσεις της ηγεσίας». Τα τελευταία σχόλια είναι βέλη προς Νίκο Ανδρουλάκη και  Εύη Χριστοφιλοπούλου που κατέκριναν όσους θέτουν θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

 

Ο κ. Πάγκαλος σημειώνει επίσης ότι «υπηρέτης είναι αξιοπρεπές επάγγελμα. Προτιμότερο από το να είσαι ανεπάγγελτος και αργόμισθος υπάλληλος ενός χρεοκοπημένου κόμματος».

 

 

Στον κ. Πάγκαλο απάντησε όμως και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου για την οποία ο πρώην αντιπρόεδρος είπε στον ΑΛΦΑ: «η κ. Δούρου το έπαιζε θύμα όταν έφαγε το νερό, αλλά έκανε καλαμπούρι όταν είχαν πετάξει σε μένα γιαούρτι!».

 

Σήμερα στην τηλεόραση του Σκάι, της ζητήθηκε σχόλιο για τα αλεγόμενα του κ. Πάγκαλου και απάντησε: «σ’ αυτή τη φάση που βρίσκεται η χώρα θα πρέπει κάποιος να είναι δικομανής ή να μην έχει τι να κάνει και εμένα δε μου περισσεύει ικμάδα για να ασχοληθώ. Ψεύδεται ο κ. Πάγκαλος. Δεν πρόκειται να εκνευριστώ μ’ αυτά που είπε αλλά ελάτε κι εσείς στη θέση μου. Πως θα σας φαινόταν να σας χρεώνουν σχόλια που δεν κάνατε ποτέ».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr