Αποχαιρετισμός στον Prince με ένα συγκλονιστικό σκίτσο του Μικρού Πρίγκιπα

Αποχαιρετισμός στον Prince με ένα συγκλονιστικό σκίτσο του Μικρού Πρίγκιπα Facebook Twitter
0

Αποχαιρετισμός στον Prince με ένα συγκλονιστικό σκίτσο του Μικρού Πρίγκιπα Facebook Twitter

 

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Prince πέθανε στα 57 του χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο αποτίνουν φόρο τιμής στα social media ανεβάζοντας στίχους, φωτογραφίες και τραγούδια του διάσημου τραγουδιστή που υπήρξε κάτι παραπάνω από ορόσημο στην διεθνή μουσική σκηνή.

 

Ο θάνατος του Prince, αυτού του εξαιρετικά ταλαντούχου καλλιτέχνη, επιχειρηματία και για τον κόσμο της μόδας ενός ανθρώπου που δεν "φοβήθηκε" ποτέ τίποτα, έχει συγκλονίσει διάσημους και μη θαυμαστές του που εκφράζουν μουδιασμένοι την θλίψη τους σε αυτήν την δεύτερη τεράστια απώλεια για την μουσική μέσα στο 2016, μετά τον θάνατο του David Bowie. 

 

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι ένα σκίτσο του Prince που τον απεικονίζει ως τον Μικρό Πρίγκιπα, από το γνωστό βιβλίο του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.

 


 

 

Πολιτισμός
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM