Απάντηση του προέδρου του Ομίλου Σκάι,  σε «συκοφαντικά» -όπως υποστηρίζει ο ίδιος -δημοσιεύματα τα οποία αφορούν τα εισοδήματα που εμφανίζει στη φορολογική του δήλωση, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.

 

Στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο κ. Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται να δηλώνει ετήσιο εισόδημα, λίγο πάνω από τα 26 χιλιάδες ευρώ. Όπως απαντά ο ίδιος, αυτό που εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό "το οποίο προφανώς υπεξαίρεσαν», "εμφανίζει τα τεκμαρτά εισοδήματα των εταιρικών αυτοκινήτων του Σκάι". Ο επιχειρηματίας κατονομάζει μάλιστα τον Real, ως ένα από τα Μέσα τα οποία όπως λέει «έχουν αναλάβει «εργολαβικά» την δυσφήμιση μου». Προαναγγέλλει δε την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

 

Η ανακοίνωση του κ. Αλαφούζου:

 

«Αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες συκοφαντικό δημοσίευμα που ασχολείται με την φορολογική μου δήλωση και με παρουσιάζει ως φοροφυγά που δηλώνει εισόδημα 26.140,40€!!!

Από το εκκαθαριστικό μου όμως, που προφανώς υπεξαίρεσαν και έχουν στα χέρια τους, προκύπτει το συνολικό εισόδημα μου που είναι πλήρως δηλωμένο και φορολογημένο, όπως προβλέπει ο νόμος. Χαρακτηριστικά επί του δηλωθέντος εισοδήματος μου υπολογίστηκε και πληρώθηκε η ειδική εισφορά αλληλεγγύης η οποία ανήλθε στο ποσό των 208.240,32€.

Γνωρίζουν οι συκοφάντες αλλά σκοπίμως αποκρύπτουν ότι το ποσό που εμφανίζουν ως εισόδημα μου αφορά απλώς στο τεκμαρτό εισόδημα των εταιρικών αυτοκινήτων του ΣΚΑΙ.

Δεν μου προκαλεί εντύπωση η προφανής διαστροφή της πραγματικότητας από μέσα, όπως ο ραδιοφωνικός σταθμός REAL, που έχουν αναλάβει «εργολαβικά» την δυσφήμιση μου. Τα υπόλοιπα όμως, είναι θέμα της Δικαιοσύνης.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr