Το ΑΜΠΕ δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί

Το ΑΜΠΕ δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί Facebook Twitter
0

O υφυπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί το εθνικό πρακτορείο της χώρας», βάζοντας παράλληλα τέλος στα σενάρια περί ιδιωτικοποίησης του ΑΜΠΕ. «Ειδικά αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα τα προσεχή δύο τρία χρόνια πρέπει να φροντίσουμε να δίνεται σωστά η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφερόμενος στην ΕΡΤ, τόνισε ότι «πέρα από τον ενημερωτικό και ψυχαγωγικό της ρόλο πρέπει να αποκτήσει και αναπτυξιακό ρόλο».

Όπως είπε ο ίδιος, η ΕΡΤ έχει τη δυνατότητα να μεταδίδει έως και πέντε δορυφορικά προγράμματα, και η πρότασή του προς τον πρωθυπουργό είναι να υπάρχει ένα πρόγραμμα που να προωθεί την εξαγωγή των προϊόντων μας, ένα επενδυτικό, ένα αγγλόφωνο τουριστικό κι ένα πολιτιστικό, προσθέτοντας ότι υπάρχουν κοινοτικά προγράμματα για την υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM