Η είδηση του ξαφνικού και τραγικού θανάτου της κόρης του Στέλιου Παπαθεμελή σκόρπισε τη θλίψη χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, αλλά δυστυχώς προκάλεσε και ένα μακάβριο αλαλούμ, άνευ προηγουμένου στην Αθήνα.

 

Αρκετές και μεγάλες σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδες, μετέδωσαν πως η γυναίκα που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου στο κέντρο της συμπρωτεύουσας ονομαζόταν Αγγελική Παπαθεμελή και ήταν γνωστή ηθοποιός. Ακόμη και αυτή τη στιγμή, υπάρχουν δημοσιεύματα που μεταφέρουν λεπτομέρειες για το θάνατο της ηθοποιού και παραθέτουν φωτογραφίες της και το βιογραφικό της στο χώρο της υποκριτικής.

 

Ωστόσο η είδηση αυτή είναι αναληθής και διαψεύδεται από το πολιτικό γραφείο του Στ. Παπαθεμελή στην Θεσσαλονίκη με το οποίο το LIFO.gr επικοινώνησε το πρωί. Η γυναίκα που πέθανε ήταν η αδελφή της κας Αγγελικής Παπαθεμελή, η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του πρώην Υπουργού που ζούσε στη Θεσσαλονίκη και ονομαζόταν Ελένη. 

 

Από το γραφείο και τους συνεργάτες του Στ. Παπαθεμελή μεταφέρεται η θλίψη για το χαμό της γυναίκας, αλλά και για το γεγονός πως υπήρξε και εξακολουθεί να κυκλοφορεί μια τόσο μακάβρια παρανόηση μεταξύ των δημοσιογράφων και των μέσων.

 

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία της Αγίας Σοφιάς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης