Σεισμός

Δύο άτομα συνελήφθησαν για την πυρκαγιά στην Εύβοια

Δύο άτομα συνελήφθησαν για την πυρκαγιά στην Εύβοια Facebook Twitter
SOOC
1

Πατέρας και γιός, 71 και 29 ετών,  κάτοικοι της Μακρυκάπας Εύβοιας, κρατούνται από την αστυνομία καθώς ομολόγησαν ότι εκείνοι ήταν η αιτία της μεγάλης φωτιάς που κατέκαψε χιλιάδες στρέμματα στην περιοχή.

Οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν ότι παρά τις οδηγίες της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, έκοβαν δένδρα με αλυσοπρίονο με αποτέλεσμα από σπίθα του μηχανήματος να πιάσουν φωτιά ξερά χόρτα και να επεκταθούν οι φλόγες λόγω των ισχυρών ανέμων.

Τους δύο άνδρες είχαν δει συγχωριανοί τους να κόβουν δέντρα. Ο εισαγγελέας διέταξε μετά την ομολογία τους, την κράτηση τους.

1

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
εαν δεν είχαν δόλο, τότε* καταναγκαστική εργασία να φυτέψουν όσα δέντρα κάηκαν και να τα φροντίζουν για κάποια χρόνια.*αναλόγως της οικονομικής τους κατάστασης.εαν είναι φτωχοί το παραπάνω.εαν έχουν χρήμα, τότε και χρηματικό πρόστιμο για την αγορά δενδρυλλίων και εργαλείων απαραίτητων για το παραπάνω.τέτοια σκηνικά πρέπει να γίνονται παράδειγμα προς αποφυγή. για να γίνει αυτό θέλει ενημέρωση στα χωριά. ενημέρωση, ενημέρωση, ενημέρωση.