ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Λιακάδα και βοριάδες

Λιακάδα και βοριάδες Facebook Twitter
0

Γενικά αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα ανατολικά, τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας από τα δυτικά.

Αττική

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία – Θράκη

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – Δυτική Στερεά – Δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία – Ανατολική Στερεά – Εύβοια – Ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες – Κρήτη

Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου – Δωδεκάνησα

Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ