Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέποντας συνέχιση των έντονων καιρικών φαινομένων σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα. Κύρια χαρακτηριστικά, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Ειδικότερα, από την ΕΜΥ προβλέπεται:
1. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, θα συνεχιστούν σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα(συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), μέχρι τουλάχιστον τις βραδινές ώρες οπότε στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα.
2. Αύριο Δευτέρα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα (τα φαινόμενα πιθανόν στη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο να είναι έντονα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες). Εξασθένηση ή και βελτίωση αναμένεται στις περισσότερες περιοχές το βράδυ.
Ελλάδα /
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ προβλέπει συνέχιση των έντονων φαινομένων
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Η Ισραηλινή παραγωγός της σειράς «Τεχεράνη» είναι η νεκρή γυναίκα σε ξενοδοχείο στην Αθήνα
Eurovision 2026: Ποια τραγούδια δεν πήραν ούτε έναν βαθμό στον Εθνικό Τελικό
Eurovision 2026: Η απάντηση Καπουτζίδη σε ερώτηση για το Ισραήλ
Κακοκαιρία: Σε «red code» αύριο τέσσερις περιφέρειες - Πότε ξεκινούν τα έντονα φαινόμενα
Νέα απεργία στα ταξί από αύριο - Για πόσες ημέρες δεν θα κυκλοφορούν
σχόλια