Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέποντας συνέχιση των έντονων καιρικών φαινομένων σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα. Κύρια χαρακτηριστικά, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Ειδικότερα, από την ΕΜΥ προβλέπεται:
1. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, θα συνεχιστούν σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα(συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), μέχρι τουλάχιστον τις βραδινές ώρες οπότε στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα.
2. Αύριο Δευτέρα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα (τα φαινόμενα πιθανόν στη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο να είναι έντονα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες). Εξασθένηση ή και βελτίωση αναμένεται στις περισσότερες περιοχές το βράδυ.
Ελλάδα /
Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ προβλέπει συνέχιση των έντονων φαινομένων

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Στις Κολυμπήθρες της Πάρου θα χτιστεί ένα τεράστιο ξενοδοχείο. Γιατί;

Πειραιάς: Μαχαίρωσαν ιδιοκτήτρια σχολής οδηγών στη μέση του δρόμου

H Disney σε πανικό: Τι κρύβεται πίσω από την ακύρωση του σόου του Τζίμι Κίμελ

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων

Καστοριά: Άνδρας βρέθηκε θετικός στη φυματίωση

σχόλια