Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ προβλέπει συνέχιση των έντονων φαινομένων

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ προβλέπει συνέχιση των έντονων φαινομένων Facebook Twitter
0

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέποντας συνέχιση των έντονων καιρικών φαινομένων σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα. Κύρια χαρακτηριστικά, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται  από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
 
Ειδικότερα, από την ΕΜΥ προβλέπεται:
 
1. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, θα συνεχιστούν σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα(συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), μέχρι τουλάχιστον τις βραδινές ώρες οπότε στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα.
 
2. Αύριο Δευτέρα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα (τα φαινόμενα πιθανόν στη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο να είναι έντονα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες). Εξασθένηση ή και βελτίωση αναμένεται στις περισσότερες περιοχές το βράδυ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΗ

Ελλάδα / Πλειστηριασμοί: Τέλος στις κατασχέσεις Α' κατοικίας για οφειλές προς το Δημόσιο, εφόσον υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία

Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, δεν μπορεί να κατασχεθεί και να περιληφθεί στο πρόγραμμα η οικογενειακή κατοικία οφειλέτη, εφόσον έχει και άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
THE LIFO TEAM