Χειμερινές εκπτώσεις από αύριο

Χειμερινές εκπτώσεις από αύριο Facebook Twitter
0

Οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και λήγουν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014, βάσει του άρθρου 15, παρ.1 του ν.4177/2013.

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας αναφέρεται ότι στο διάστημα των εκπτώσεων, και σύμφωνα με το άρθρο 16, παρ.1 του ν.4177/2013, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 με προτεινόμενο, από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ωράριο 11.00- 18.00.

Ο τζίρος, κατά το δίμηνο των χειμερινών εκπτώσεων θα κινηθεί περίπου 10%, χαμηλότερα σε σύγκριση με πέρσι, ενώ η επισκεψιμότητα  θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα. Το ποσοστό της αρνητικής μεταβολής αυτού το διμήνου προβλέπεται να είναι μικρότερο σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη, αλλά ο τζίρος της αγοράς θα συρρικνωθεί κατά το ήμισυ σε σχέση με το 2010.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην iGEM Ioannina 2025 το χρυσό μετάλλιο του κορυφαίου παγκόσμιου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας

Ελλάδα / Χρυσό μετάλλιο σε Έλληνες φοιτητές που θέλουν να σώσουν τα πλατάνια

Η ομάδα iGEM Ioannina 2025 ξεχώρισε και διακρίθηκε για την καινοτόμο πρότασή συνθετικής βιολογίας που αφορά την αντιμετώπιση της εκτεταμένης νέκρωσης που απειλεί τα οικοσυστήματα της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM
ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Ελλάδα / Τα μέτρα για την παράνομη οπλοκατοχή: «Τέρμα οι τοπικές μαφίες» είπε ο Χρυσοχοΐδης

Μόνιμα το «ελληνικό FBI» στην Κρήτη, τέλος οι μπαλωθιές σε γάμους και βαφτίσεις - «Δεν θα κάνουν κουμάντο οι νταήδες» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
LIFO NEWSROOM