768 νεκροί έπαιρναν επίδομα

768 νεκροί έπαιρναν επίδομα Facebook Twitter
0

Οι διασταυρώσεις μεταξύ του "ΗΛΙΟΣ", "ΑΡΙΑΔΝΗ" και των ΑΜΚΑ που έκανε το υπουργείο Εργασίας έβγαλαν λαβράκι. Βρέθηκε ότι 768 νεκροί συμπολίτες μας συνέχιζαν να λαμβάνουν διάφορα προνοιακά επιδόματα.

Ήδη, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, τα σχετικά στοιχεία έχουν αποσταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για έλεγχο και άμεση αναστολή των καταβολών. Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των δικαιούχων προέκυψε για 10.500 επιδόματα εσφαλμένη καταχώρηση στοιχείων ταυτοποίησης και ΑΜΚΑ. Για τις περιπτώσεις αυτές, επίσης, θα γίνει αναστολή των καταβολών μέχρι να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και διορθώσεις με τους σωστούς αριθμούς ΑΜΚΑ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ένα άλλο στοιχείο από τα αποτελέσματα του Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών και ελέγχων του "ΗΛΙΟΣ". Ο αριθμός των συνταξιούχων ανέρχεται σε 2.666.683 άτομα, και ο συνολικός αριθμός των καταβαλλόμενων συντάξεων ανέρχεται σε 4.431.939 εκ των οποίων οι 10.127 καταβάλλονται σε υπηκόους άλλων χωρών. Η συνολική δαπάνη για συντάξεις τον μήνα Δεκέμβριο ανέρχεται σε 2.298.147.449,59 ευρώ και το μέσο μηνιαίο εισόδημα από συντάξεις ανέρχεται στα 932,80 ευρώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM