Οι διασταυρώσεις μεταξύ του "ΗΛΙΟΣ", "ΑΡΙΑΔΝΗ" και των ΑΜΚΑ που έκανε το υπουργείο Εργασίας έβγαλαν λαβράκι. Βρέθηκε ότι 768 νεκροί συμπολίτες μας συνέχιζαν να λαμβάνουν διάφορα προνοιακά επιδόματα.

 

Ήδη, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, τα σχετικά στοιχεία έχουν αποσταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες για έλεγχο και άμεση αναστολή των καταβολών. Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των δικαιούχων προέκυψε για 10.500 επιδόματα εσφαλμένη καταχώρηση στοιχείων ταυτοποίησης και ΑΜΚΑ. Για τις περιπτώσεις αυτές, επίσης, θα γίνει αναστολή των καταβολών μέχρι να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και διορθώσεις με τους σωστούς αριθμούς ΑΜΚΑ.

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ένα άλλο στοιχείο από τα αποτελέσματα του Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών και ελέγχων του "ΗΛΙΟΣ". Ο αριθμός των συνταξιούχων ανέρχεται σε 2.666.683 άτομα, και ο συνολικός αριθμός των καταβαλλόμενων συντάξεων ανέρχεται σε 4.431.939 εκ των οποίων οι 10.127 καταβάλλονται σε υπηκόους άλλων χωρών. Η συνολική δαπάνη για συντάξεις τον μήνα Δεκέμβριο ανέρχεται σε 2.298.147.449,59 ευρώ και το μέσο μηνιαίο εισόδημα από συντάξεις ανέρχεται στα 932,80 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr