Σώοι οι τρεις ορειβάτες στον Όλυμπο

Σώοι οι τρεις ορειβάτες στον Όλυμπο Facebook Twitter
2

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των τριών ορειβατών, των οποίων η τύχη αγνοούνταν από την Παρασκευή, όταν είχαν ξεκινήσει για ανάβαση στον Όλυμπο.

Ομάδες διασωστών ξεκίνησαν χθες το βράδυ έρευνες για τον εντοπισμό τους, καθώς δεν απαντούσαν στις κλήσεις των οικείων τους ενώ οι καιρικές συνθήκες στο βουνό ήταν δυσμενείς.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε αργότερα, οι ορειβάτες κινούνταν στο οροπέδιο των Μουσών, σε περιοχή που βρισκόταν εκτός δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Τελικά το πρωί, οι τρεις άνδρες κατάφεραν να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους οικείους, τους οποίους ενημέρωσαν ότι είναι καλά στην υγεία τους κι ότι βρίσκονται στο δρόμο της επιστροφής.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ουφ, δόξα τω θεώ. Και τώρα που επιβεβαιώθηκε ότι είναι σώοι, δε μπορώ, θα το πω: Πού πάτε βρε άνθρωποι με αυτόν τον καιρό; Επειδή εσείς εξιτάρεστε με τα χιόνια, πρέπει οι δικοί σας να χάσουν 5 χρόνια απ'τη ζωή τους άνευ λόγου, και να πρέπει να κινητοποιείται ο κρατικός μηχανισμός; Είναι πολύ φασιστικό να περιμένεις από τους ανθρώπους να κάτσουν σπίτι τους όταν η ΕΜΥ προειδοποιεί για κακοκαιρία και χιονοπτώσεις; Δεν είναι ότι το έκαναν για τα προς το ζειν, όπως κάποιοι ψαράδες που βγαίνουν με καταιγίδα (που κι αυτό λάθος είναι)!