Κλείνουν το μετρό στο Σύνταγμα για την επίσκεψη του προέδρου της Κίνας

Κλείνουν το μετρό στο Σύνταγμα για την επίσκεψη του προέδρου της Κίνας Facebook Twitter
Λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα»
0

Κλειστό θα είναι σήμερα το πρωί το μετρό στο Σύνταγμα για λόγους ασφαλείας.

Ο σταθμός κλείνει προσωρινά σήμερα στις 09.00 και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Δεν είναι γνωστό ακόμη τι ώρα θα ανέβουν πάλι τα ρολά ώστε να δοθεί πρόσβαση σε επιβάτες, αλλά εκτιμάται πως αυτό θα γίνει περίπου στις 11.

Το μέτρο τίθεται σε ισχύ λόγω της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίγνκ στην Αθήνα καθώς το το πρωί αναμένεται να γίνει κατάθεση στεφάνου στον μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, σήμερα στις 09:50, ο Κινέζος Πρόεδρος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά, λόγω της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.

Ειδικότερα, οι ρυθμίσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν το πρωί, το μεσημέρι και τις απογευματινές ώρες στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στον Πειραιά μόνο το απόγευμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες

Ελλάδα / Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες την Ανάσταση αποτελούν για τα ζώα έντονα αρνητικές εμπειρίες που μπορεί να τους προκαλέσουν φοβία και άγχος σε κάθε παρόμοιο ερέθισμα στο μέλλον
NEWSROOM