Λάρισα: Μαθητές επιτέθηκαν με ρόπαλα σε μετανάστες

Λάρισα: Μαθητές επιτέθηκαν με ρόπαλα σε μετανάστες Facebook Twitter
8

Επίθεση σε στέκι μεταναστών και συγκεκριμένα σε «μίνι μάρκετ» στη Λάρισα, πραγματοποίησε, χθες στις 8.30 το βράδυ, ομάδα 15 έως 20 περίπου νεαρών ανδρών. Σύμφωνα με το thessalianews, φορώντας μπουφάν, κρατώντας ξύλινα ρόπαλα και φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα όρμησαν κατά της παρέας των μεταναστών και ακολούθησε συμπλοκή. Ένας από τους μετανάστες μεταφέρθηκε Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν ράμματα.

Στον τόπο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικοί της Α.Δ. Λάρισας όπου και συνέλαβαν συνολικά 11 άτομα. 'Οπως διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ανήλικοι μαθητές.

Έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης βρέθηκαν για συμπαράσταση στα θύματα,  αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας. Σήμερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΜΑΝΔΡΑ

Ελλάδα / Καταστροφές από την κακοκαιρία Byron: Αυτοκίνητα σε αυλές σπιτιών - Ποτάμια οι δρόμοι στη Νέα Πέραμο

Μια «απέραντη λίμνη» το αεροδρόμιο στα Μέγαρα - Ανέβηκε η στάθμη του νερού στον Κηφισό - «Μας ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος» λέει ο αντιδήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας
LIFO NEWSROOM
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ BYRON ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΑ ΙΧ ΕΚΓΥΟΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία Byron: Δραματικές διασώσεις από σπίτια και αυτοκίνητα - Έγκυος σε σπίτι που πλημμύρισε

Διάσωση οικογένειας από ρεματιά στη Μάνδρα – «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι» - Πιθανή η υπερχείλιση του Σαρανταπόταμου στην Ελευσίνα - Πάνω από 300 κλήσεις για βοήθεια στην Πυροσβεστική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Έτσι και κάνετε μια έρευνα στο Facebook θα δείτε 12χρονα με 15χρονα να έχουν κοτσάρει σήματα των Χρυσαύγουλων και να καμαρώνουν κιόλας. Τα πράγματα έχουν ήδη ξεφύγει και απλά δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.
νομίζετε ότι οι μισοί από σας δεν θα γίνετε μετανάστες όταν μεγαλώσετε; Σας εύχομαι να βρεθείτε στην εντατική του νοσοκομείου του Μονάχου και με την γερμανική αριστερά για συμπαράσταση απ'έξω να καταδικάζουν το ξύλο που φάγατε από νεοναζί που σας βλέπουνε σαν υπανθρώπους (εντελώς τυχαία θα έχουν και δίκιο.χα!).
@cheesemonger respect. κάτι παρόμοιο είχα πει και εγώ σε έναν βλακάκο που ωρυόταν για την περιθαλψη ενός μετανάστη και πέσανε όλοι να με φάνε http://www.lifo.gr/now/society/19821#444405