Άγρια συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και νεαρών στη Μύκονο - Τραυματίστηκε σοβαρά ένας 23χρονος

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και νεαρών στη Μύκονο - Τραυματίστηκε σοβαρά ένας 23χρονος Facebook Twitter
0

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και νεαρών, θαμώνων γνωστού νυχτερινού μαγαζιού, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Μύκονο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο περιστατικό ενεπλάκησαν τέσσερις έως έξι αστυνομικοί, που ήταν εκτός υπηρεσίας και διασκέδαζαν στο κλαμπ φορώντας πολιτικά.

Ο καβγάς με τους νεαρούς, περίπου 22 και 23 ετών, φέρεται να ξεκίνησε στο μαγαζί, για ασήμαντη αφορμή. Όταν οι δύο παρέες βγήκαν έξω από το κλαμπ, ακολούθησε η συμπλοκή.

Οι νεαροί φέρεται να ισχυρίζονται ότι οι αστυνομικοί τους έστησαν ενέδρα κατά την αποχώρησή τους από το κλαμπ, ενώ οι αστυνομικοί φέρεται να υποστηρίζουν πως οι δύο άντρες τούς επιτέθηκαν χρησιμοποιώντας τις ζώνες τους.

Ένας εκ των δύο νεαρών τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών με σπασμένα δόντια και γνάθο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Σύρου, ο οποίος όμως δεν διέταξε την προσαγωγή των δυο νεαρών καθώς συνέτρεχαν λόγοι υγείας, όπως και των αστυνομικών οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι και με πειθαρχικές διώξεις από την Υπηρεσία τους. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος όλων των εμπλεκομένων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ