Εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος που οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό - ΒΙΝΤΕΟ

Εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος που οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική Οδό - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
2

Ένας 70χρονος άνδρας ήταν ο οδηγός που σκόρπισε τον τρόμο την Τετάρτη, οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού στο Ηράκλειο.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, η Τροχαία εντόπισε τον ηλικιωμένο οδηγό που είχε μπει ανάποδα στην εθνική οδό και οδήγησε έτσι για περίπου 3,5 χιλιόμετρα. 

Όπως μεταδίδει το creta24.gr, ο 70χρονος όχι μόνο έχασε τον προσανατολισμό του και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, αλλά μπήκε και στην αριστερή λωρίδα.

Οι ανυποψίαστοι οδηγοί που βρέθηκαν απέναντί του κατάφεραν να τον αποφύγουν και έτσι δεν προκλήθηκε κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα. 

Στο ύψος των Λινοπεραμάτων, όπου τελειώνει το διαχωριστικό στηθαίο ο 70χρονος μπήκε στο σωστό ρεύμα. 

O άντρας είναι τώρα αντιμέτωπος με «τσουχτερό» πρόστιμο και αφαίρεση του διπλώματός του. 

 
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Χμ... Εάν τέτοια λάθη αποτελούν το κριτήριο, τότε η ηλικία επανεξέτασης των διπλωμάτων πρέπει να κατέβει γύρω στα 30-35. Από προσωπική εμπειρία να πω ότι έχει συμβεί σίγουρα και σε 35άρα οδηγό (τουλάχιστον).Σώθηκα επειδή είχα την τύχη να την δω να έρχεται από σχετικά μακριά και υπήρχε χώρος να την αποφύγω. Αρχισα να κορνάρω, να αναβοσβήνω φώτα, έβγαλα χέρι έξω και το κουνούσα σαν τρελός.Ευτυχώς μάλλον κατάλαβε το λάθος της και την είδα από τον καθρέφτη μου να κάνει αναστροφή και να έρχεται πίσω μου, κινούμενη κανονικά αυτή τη φορά.Την περίμενα να έρθει δίπλα μου πιο κάτω και αφού έξαλλος της απηύθυνα ορισμένες εγκάρδιες ευχές πολύ προσωπικού περιεχομένου, έμεινα (και) άναυδος όταν μου είπε «Γιατί κάνεις έτσι; Τι έγινε;». Θράσος, η αποτελεσματικότητα άμυνα του ηλίθιου.
Να μην του ξανά δώσουν δίπλωμα! Αν είναι δυνατόν. Μετά από κάποια ηλικία τα κριτήρια για επανέκδοση διπλώματος οδήγησης θα πρέπει να γίνονται πιο αυστηρά!’