ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το θρίλερ με τη Γαλλίδα που ήταν όμηρος άντρα στη Λαμία

Το θρίλερ με τη Γαλλίδα που ήταν όμηρος άντρα στη Λαμία Facebook Twitter
1

Στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας οδηγήθηκε ο 34χρονος «πρωταγωνιστής» μια πρωτοφανούς υπόθεσης ομηρίας καθώς κατηγορείται πως κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του μία σαραντάχρονη Γαλλίδα.

Κατηγορούμενη είναι και η 24χρονη φίλη του δράστη, η οποία συζεί μαζί του και φέρεται να γνώριζε τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του στο κέντρο της Λαμίας.

Σε βάρος του 34χρονου ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή και σε βάρος της 24χρονης για υπόθαλψη εγκληματία.

Το ζευγάρι ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του την Τρίτη.

Ο 34χρονος και η Γαλλίδα είχαν γνωριστεί μέσω Facebook πριν από 4 χρόνια και από τότε διατηρούσαν επαφή. Tο φθινόπωρο του 2016 η 40χρονη είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε φιλοξενηθεί στο σπίτι του.

Αφού μεσολάβησε μία περίοδος χωρισμού ξεκίνησαν πάλι επαφές και η γυναίκα, μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού, αποφάσισε να έρθει και πάλι στη Λαμία.

Το απόγευμα της Τετάρτης η 40χρονη έφτασε στην πόλη όπου την περίμενε ο φίλος της.

Όταν πήγαν στο σπίτι του, από το γκαράζ κιόλας του σπιτιού του την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια και την φίμωσε με ταινία.

Στην συνέχεια την ανέβασε στο σπίτι και της έκλεισε τα μάτια με ένα μαντήλι.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, ακολούθησαν εφιαλτικές ώρες μέσα στο σπίτι του 34χρονου ο οποίος την κρατούσε συνεχώς κλειδωμένη και τις περισσότερες ώρες δεμένη.

Το πρωί της Πέμπτης η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κόρη της και μία φίλη της στη Γαλλία και να τους εξηγήσει τι συνέβαινε.

Ο πατέρας της ενημέρωσε τις Γαλλικές αρχές και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Ιντερπόλ η οποία έδωσε σήμα στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι το πρωί του Σαββάτου, δίνοντας τέλος στην περιπέτεια της 40χρονης, η οποία ήταν φανερά σοκαρισμένη από τα όσα είχε περάσει.

Με πληροφορίες από Star Κεντρικής Ελλάδας

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Θυμάμαι την εποχή που τα ρατσιστικά ΜΜΕ στην Ελλάδα λέγαν "Αλβανός δράστης". Περάσαμε στην εποχή της κορεκτίλας που έγκλημα τελεσμένο από ζευγάρι (άνδρα και γυναίκα) τιτλοφορείται ως "ομηρεία από άνδρα"...Ή κάτι λάθος συνέβαινε τότε ή σήμερα. Και τα δύο σωστά δεν μπορεί να είναι.