Θρήνος στο Ηράκλειο για την 31χρονη Κάλλια που σκοτώθηκε στο φαράγγι

Θρήνος στο Ηράκλειο για την 31χρονη Κάλλια που σκοτώθηκε στο φαράγγι Facebook Twitter
0

Η 31χρονη Κάλλια Μηλιαρά, λάτρης της πεζοπορίας και της αναρρίχησης, είναι η κοπέλα που χθες σκοτώθηκε στο φαράγγι του Αμπά στα νότια του νομού Ηρακλείου.

Λίγο μετά τις 13:30, το μεσημέρι της Κυριακής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση από τον σύντροφο της άτυχης κοπέλας, η οποία έπεσε στο κενό και πιστεύονταν πως είχε τραυματιστεί.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση της 31χρονης, στην οποία συμμετείχαν η 3η ΕΜΑΚ και κλιμάκιο της πυροσβεστικής από τον Πύργο, ωστόσο όταν οι διασώστες κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο ήταν ήδη αργά για την Κάλλια, η οποία είχε υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά της.

Θρήνος στο Ηράκλειο για την 31χρονη Κάλλια που σκοτώθηκε στο φαράγγι Facebook Twitter

Το σημείο είναι ιδιαίτερα δύσβατο και μάλιστα στρατιωτικό ελικόπτερο Super Puma, προσπάθησε δύο φορές να προσεγγίσει για να παραλάβει τη σωρό της άτυχης κοπέλας, χωρίς αποτέλεσμα.

Η ανάσυρση της σορού της άτυχης 31χρονης, είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού οι διασώστες πρέπει με φορείο και σχοινιά να την ανεβάσουν σχεδόν κάθετα για περίπου 40 μέτρα.

Το Ηράκλειο σήμερα θρηνεί τον άδικο χαμό της Κάλλιας, μιας ιδιαίτερα αγαπητής, σε όσους την γνώριζαν, κοπέλας η οποία ήταν νηπιαγωγός και εργαζόταν στο Παγκρήτιο.

Θρήνος στο Ηράκλειο για την 31χρονη Κάλλια που σκοτώθηκε στο φαράγγι Facebook Twitter

Η 31χρονη νηπιαγωγός, εμφανίζεται αρκετά έμπειρη στο ραπέλ το οποίο αγαπούσε πολύ όπως και τις εξορμήσεις στη φύση, την αναρρίχηση και τις πεζοπορίες.

«Η Κάλλια ήταν εξπέρ στο ραπέλ. Ήταν η πιο έμπειρη στον νομό Ηρακλείου. Ασχολούνταν με αυτό πολλά χρόνια και πλέον είχε περάσει σε άλλο επίπεδο. Εκπαίδευε τους αρχάριους» ανέφερε φιλικό της πρόσωπο στην εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ". 

Με πληροφορίες από cretalive.gr/ creta24.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM