Πληροφορίες ότι συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης - Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες ότι συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης - Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
1

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. τις πληροφορίες ότι συνελήφθη ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, μετά την ομιλία του το πρωί με την οποία κάλεσε τις ένοπλες δυνάμεις να συλλάβουν πραξικοπηματικά πολιτικά πρόσωπα.

Ωστόσο, νωρίτερα διέρρευσαν πληροφορίες για σύλληψη και μάλιστα εκτός κοινοβουλίου, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Λίγο πριν την φερόμενη σύλληψή του ο βουλευτής εξέδωσε δήλωση μεταμέλειας, όπου ισχυρίζεται ότι οι άνευ προηγούμενου δηλώσεις του ήταν αυθόρμητες και δεν είχαν σε καμία περίπτωση στόχο την κατάλυση του Συντάγματος και τις ανακαλεί.

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει παραγγείλει έρευνα για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, διευκρινίζοντας πως δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Ο επικεφαλής της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, ενημέρωσε το προεδρείο του κοινοβουλίου πως ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούση διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Ελλάδα / Σεισμός 4,1R στην Κεφαλονιά- Γκανάς: «Δεν μας ανησυχεί- Πρέπει να περιμένουμε»

Δύο ισχυροί σεισμοί 3,9 και 4,1 Ρίχτερ σε λίγες ώρες στην Κεφαλονιά - «Να περιμένουμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανησυχία» επισημαίνει στη LiFO ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Αθανάσιος Γκανάς
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια
«Λίγο πριν την φερόμενη σύλληψή του ο βουλευτής εξέδωσε δήλωση μεταμέλειας, όπου ισχυρίζεται ότι οι άνευ προηγούμενου δηλώσεις του ήταν αυθόρμητες και δεν είχαν σε καμία περίπτωση στόχο την κατάλυση του Συντάγματος και τις ανακαλεί.» Πηγή: www.lifo.grΕκείνο που ειλικρινά με ξεπερνάει είναι το πόσο μα πόσο θρασύδειλα είναι όλα αυτά τα εμετικά ανθρωπάρια. Όλες αυτές οι κότες, που κατηγορούν για προδοσίες τους πάντες, και, στο πρώτο στρίμωγμα, οι ίδιοι γίνονται στο άψε-σβήσε προδότες της (όποιας...) ιδεολογίας τους. Εκλιπαρούν σα μωρά για συγχώρηση, με μεταμέλειες και ανακλήσεις και αστείες δικαιολογίες.Αυθόρμητες ήταν οι δηλώσεις, τις οποίες διάβαζες μέσα από τα χαρτιά σου, τρισάθλιε Μπαρμπαρούση; Από το «Αίμα-Τιμή» κρατάμε μόνο το αίμα, γιατί «Τιμή» δεν υπάρχει φυσικά. Ούτε σε σένα, άλλα ούτε και στα υπόλοιπα παλλικαράκια της οκάς, που έτρεξαν να σε διαγράψουν για να σωθούν.