Αποκολλήθηκε η φρεγάτα «Κανάρης» που είχε προσαράξει σε νησίδα στον Σαρωνικό

Αποκολλήθηκε η φρεγάτα «Κανάρης» που είχε προσαράξει σε νησίδα στον Σαρωνικό Facebook Twitter
0

Αποκολλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η φρεγάτα «Κανάρης» του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία είχε προσαράξει τις πρωινές ώρες σε αβαθή ύδατα στη νησίδα Αταλάντη του Σαρωνικού Κόλπου, νοτιοδυτικά της Ψυττάλειας. 

Η διαδικασία αποκόλλησης της από το σημείο ολοκληρώθηκε με τη συνδρομή ρυμουλκών του Πολεμικού Ναυτικου και ιδιωτικού φορέα.

Τώρα, η φρεγάτα πλέει με ιδία μέσα προς τον ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Μετά τον κατάπλου της στον ναύσταθμο θα πραγματοποιηθεί το σύνολο των απαιτούμενων ελέγχων, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΝ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΡΗΞΗ ΦΩΤΙΑ

Ελλάδα / «Βιολάντα»: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο υπόγειο σωλήνα που οδήγησε στη φονική έκρηξη

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου, τα οποία είχαν ενημερωθεί για την έντονη δυσοσμία στο εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ενέργεια
THE LIFO TEAM