20 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία της Ελλάδας αποκτούν Wi-Fi

20 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία της Ελλάδας αποκτούν Wi-Fi Facebook Twitter
0

20 από τους μεγαλύτερους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο ίντερνετ (Wi-Fi) σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Φέτος το καλοκαίρι, πρόσβαση σε Wi-Fi θα έχουν το Ακρωτήρι Σαντορίνης, οι Δελφοί και η Δήλος, ενώ ήδη υπάρχει δίκτυο τόσο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας όσο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου.

Επόμενος προορισμός είναι η Ακρόπολη της Αθήνας.

Στο έργο, συνολικής επένδυσης της Cosmote, ύψους άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, έχουν προγραμματιστεί να ακολουθήσουν επίσης, οι αρχαιολογικοί χώροι στην Κνωσό και το Σούνιο, οι Βασιλικοί Τάφοι Αιγών (Βεργίνα), το Εθνικό και Αρχαιολογικό Μουσείο, η Αρχαία Ολυμπία, τα Αρχαιολογικά Μουσεία Ηρακλείου και Θεσσαλονίκης, η Ακρόπολη Λίνδου, η Αρχαία Επίδαυρος, η Ακρόπολη Μυκηνών, η Σπιναλόγκα, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, η Αρχαία Δωδώνη και η Αρχαία Κόρινθος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM