ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Κατασχέθηκαν σχεδόν 15 τόνοι αλλοιωμένου κρέατος στον Πειραιά

Κατασχέθηκαν σχεδόν 15 τόνοι αλλοιωμένου κρέατος στον Πειραιά Facebook Twitter
0

Κρέατα (νωπά και κατεψυγμένα) συνολικού βάρους 14.673 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, μετά από αίτημα εισαγωγικής και εξαγωγικής εταιρείας του Πειραιά.


Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές κτηνίατροι που διενήργησαν τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο, κατέσχεσαν διάφορα νωπά και κατεψυγμένα κρέατα συνολικού βάρους 14.673 κιλών, τα οποία παρουσίαζαν αλλοιώσεις των οργανοληπτικών χαρακτήρων (χρώμα, σύσταση, οσμή), λόγω πολύωρης διακοπής ρεύματος στην επιχείρηση σε συνδυασμό με την μη λειτουργία του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης (alarm).


Τα κατασχεθέντα κρέατα αποσύρθηκαν άμεσα από τους ψυκτικούς θαλάμους της επιχείρησης και καταστράφηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας κτηνιατρικής νομοθεσίας.

Ελλάδα
0

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM