Θεσσαλονίκη: Μοιραίο καρδιακό επεισόδιο για δάσκαλο μέσα σε σχολική αίθουσα

Θεσσαλονίκη: Μοιραίο καρδιακό επεισόδιο για δάσκαλο μέσα σε σχολική αίθουσα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας
0

Καρδιακό επεισόδιο μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας έπαθε 53χρονος δάσκαλος, οποίος υπηρετούσε σε σχολική αίθουσα του 31ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκης. Ο άτυχος δάσκαλος κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε.

Το περιστατικό, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας της 23ης Ιανουαρίου και σύμφωνα με το thestival.gr, οι συνάδελφοι του απομάκρυναν τα παιδιά για να μην καταλάβουν τι συνέβη. Ο δάσκαλος ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Το σχολείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

"Δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 χάσαμε τον αγαπητό συνάδελφό μας και δάσκαλο των μαθητών του ΣΤ2 τμήματος, από ανακοπή καρδιάς.

Προσπαθήσαμε έτσι, ώστε οι μαθητές μας να μην αντιληφθούν, κατά το δυνατόν, τις επώδυνες λεπτομέρειες της διαχείρισης του συμβάντος.

Σήμερα, 24-01-2017, θα τους ανακοινωθεί το τραγικό συμβάν, μετά από συμβουλές και καθοδήγηση ειδικών ψυχολόγων, από τους δασκάλους και τη Δ/ντρια.

Θα τον τιμήσουμε, συζητώντας σε κάθε σχολικό τμήμα και δίνοντας χώρο και χρόνο σε κάθε μαθητή που επιθυμεί, να εκφράσει τα συναισθήματά του. Θα γίνουν σχετικές παιδαγωγικές δραστηριότητες. Ο στόχος μας είναι να νιώσουν τα παιδιά ασφάλεια και σταθερότητα τιμώντας παράλληλα το Δάσκαλο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και θα καταθέσουμε χρηματικό ποσό στη μνήμη του στο παιδικό Χωριό SOS- Φιλύρου".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM