Κλειστός παραμένει για δεύτερη ημέρα ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών - Τριπόλεως - Καλαμάτας, στο 222ο χιλιόμετρο, στο ύψος του Αγίου Φλώρου Μεσσηνίας και στα δύο ρεύματα και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας- Τρίπολης, λόγω της συσσώρευσης των υδάτων.

 

 Επίσης, παραμένουν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Ασπροχώματος - Πύλου, στην είσοδο της Μεσσήνης και συγκεκριμένα στη γέφυρα του Παμίσου. Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές του νομού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

 

 Στη Λακωνία, κατέβηκε η στάθμη των νερών και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στα χωριά Ταξιάρχης, Έλος και Λεήμονας στον κάμπο του Ευρώτα, που ήταν αποκλεισμένα από χθες το μεσημέρι ως σήμερα τα ξημερώματα.

 

 Επιπλέον στη Λακωνία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Σκάλα - Βλαχιώτη και υπάρχει μόνο διακοπή κυκλοφορίας στο 13ο χιλιόμετρο της οδού Σκάλας - Γερακίου στο ύψος του χωριού Βρονταμά, από το 1ο έως το 1,3 χιλιόμετρο ου δρόμου Απιδέας - Αγίου Δημητρίου Ζάρακος στην Απιδιά και από το 1,6 έως το 1,8 χιλιόμετρο του δρόμου Γούβες - 'Αγιος Δημήτριος, στο χωριό Γούβες.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr