Τελικά ο Αμβρόσιος μήνυσε ένα τρολ - Δεν είναι αυτή η αφίσα του Thessaloniki Pride

Τελικά ο Αμβρόσιος μήνυσε ένα τρολ - Δεν είναι αυτή η αφίσα του Thessaloniki Pride Facebook Twitter
Ο Αμβρόσιος και η τρολ αφίσα
7

Ένα τρολ και μια παραποιημένη αφίσα, που δεν είναι η επίσημη αφίσα του Gay Pride, μήνυσε τελικά ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος όπως αποδεικνύεται.

Tη μήνυση σε βάρος των διοργανωτών του 5ου Thessaloniki Pride υπέβαλε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με αφορμή μια αφίσα που τελικά δεν κυκλοφόρησαν οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Στο κείμενο που ανάρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο ο κ. Αμβρόσιος για «εξ επόψεως χριστιανικής ηθικής ανώμαλους τύπους» και τη «συνέχεια και προέκταση των ανθρώπων, που κάποτε εζούσαν στα Σόδομα και τα Γόμορρα». Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αναφέρει ότι «Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος! Δηλ. μπορεί να διαμορφώνη τον χαρακτήρα του όπως αυτός θέλει καί να διάγη το βίο του μέ όσα «βίτσια», παρεκτροπές και ανωμαλίες θέλει, πλήν όμως υπό ένα και αποκλειστικό όρο: Να μη προκαλή το Δημόσιο αίσθημα! Όταν όμως κάποιος προβάλλει, μάλιστα δέ καί με υπερηφάνεια, το πάθος του ή το «βίτσιο» του, τότε αυτός είναι κατακριτέος!».

 

«Συμπερασματικά, λοιπόν, οι άνθρωποι, που διοργανώνουν το «ΦΕΣΤΙΒΑΑΛ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ» της 24-25/6/2016 είναι α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-ο-ι! Γι' αυτό κι εμείς σήμερα 07 Ιουνίου καταθέσαμε Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την δημιουργία και χρήση της παραπάνω αφίσας. Ελπίζουμε, ότι η Δικαιοσύνη θα αρθή στο ύψος των περιστάσεων» καταλήγει ο κ. Αμβρόσιος.

Τελικά ο Αμβρόσιος μήνυσε ένα τρολ - Δεν είναι αυτή η αφίσα του Thessaloniki Pride Facebook Twitter
Η επίσημη αφίσα του Pride

O Θάνος Βλαχογιάννης, εκπρόσωπος τύπου του Thessaloniki Pride μας έστειλε την απάντηση στη μήνυση και δηλώνει: "Η αφίσα δεν είναι του Pride. Όσο για τους απαξιωτικούς προς την LGBTQI κοινότητα της Ελλάδας χαρακτηρισμούς του μητροπολίτη, τους επιστρέφουμε και ευελπιστούμε σύντομα να λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη."

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Η αντιδραση του Αμβροσιου ηταν η αναμενομενη και δεν κανει καθολου εντυπωση. Ως σχολιαστρια ομως του προηγουμενου αρθρου νιωθω γελοια Δεν ειναι ευχαριστο να παιρνεις μερος σε μια συζητηση που βασιζεται σε τρολια. Απορρω που μερικοι το κανουν και συνειδητα. Οταν η τρολια γινεται σπορ,η αληθεια παει περιπατο και δυστυχως με αυτο τον τροπο κοντα στον κακοβουλο Αμβροσιο εκτιθονται και αλλοι.
Μα ποιος ασχολείται με τα λεγόμενα του "Αγιου Πατέρα" Αμβρόσιου! Τίποτα μαυροφορεμένες γριές που θα φτύνουν στον κόρφο τους μόλις τους μιλάει για τους "ανώμαλους". Η εκκλησία με αυτούς που έχει αφήσει για εκπροσώπους της αυτοξεφτιλίζεται. Κάποιος πρέπει να τους υπενθυμίσει ότι δεν ζούμε πια στο μεσαίωνα.
Βέβαια ένα τέτοιου είδους τρολ από την άλλη ίσως θα έπρεπε να αναφερθεί ως τρολ εξ αρχής και να μην βολτάρει νεφελωδως στο διαδίκτυο υπό το logo του pride μιας και ουδείς το ήξερε. Εκτός και εάν ήταν εξαρχής τρικλοποδιά στον Αμβρόσιο...;)- τι να πώ...
Τωρα σοβαρα πιστευεις οτι ειναι ευκολο για μια ΜΚΟ να τα παρακολουθει ολα; Οτι ειναι ευκολο να παρακολουθησεις οτιδηποτε αναφερεται για το Thessaloniki Pride κ να παρεις την αναλογη θεση κ μετρα; Αν η απαντηση σου ειναι ναι βρε Φερομενε, σε καλω εγω προσωπικα να αναλαβεις αυτο το κομματι του χρονου, καθως θα μας λυσεις τα χερια απο κατι τετοια, μιας κι εμεις τρεχουμε συνεχεια με τη διοργανωση του φεστιβαλ!
Οκ ρε ζερακο συγνώμη και απο μεριά μου. Απλα την εν λογω αφισα την έβλεπα 2 μηνες τωρα να κυκλοφορεί στο νετ χώρια που την ποσταραν σε φβοοκ και την κριναν εκατερωθεν μαζι με την κανονική. Επισης δεν θελω να γκρινιαξω αλλα και στην ανακοινωση παραπάνω δεν ειδα την ιδια ευθιξια με την δικη σου στην κριση της εν λογω αφίσας... θα μου πεις ειναι λιτη ανακοινωση. Οκ, να σου εξομολογηθώ δεν είμαι απο τους φανατικους υπερμαχους του pride αλλα εννοειται δεν θέλω στην καμια να χαλάσω την γιορτη κανενος. Καλη σου δυναμη!