Συμφωνία ΔΝΤ - Αλβανίας για δάνειο 1 δισ. δολαρίων

Συμφωνία ΔΝΤ - Αλβανίας για δάνειο 1 δισ. δολαρίων Facebook Twitter
1

Η Αλβανική κυβέρνηση συμφώνησε με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα για τη σύναψη δανείου ύψους ενός δισ. δολαρίων, για τη στήριξη του κρατικού προϋπολογισμού. Το ποσό θα εκταμιευθεί σταδιακά σε περίοδο τριών ετών.

Σύμφωνα με τα Νέα, για το επόμενο έτος, το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα θα εκταμιεύσουν ως και 350 εκατ. δολάρια, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα χορηγηθεί σε ισόποσες δόσεις, εντός της εναπομείνουσας περιόδου. Οι δυό πλευρές συμφώνησαν επίσης με τις προϋποθέσεις που έθεσαν το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα και οι οποίες προβλέπουν τη λήψη δημοσιονομικών μέτρων για να εξασφαλιστεί η αύξηση των εσόδων κατά 18 δισ. ευρώ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια