Μια γενναιόδωρη προσφορά από την Google και το Google Drive περιμένει από σήμερα 9, έως τις 11 Φεβρουαρίου, όσους χρήστες διενεργήσουν έναν απλό "έλεγχο ασφαλείας" του λογαριασμού τους.

 

Έτσι, με ένα κλικ σε αυτό τον σύνδεσμο και αφού πληκτρολόγησετε το password σας, μπορείτε να ελέγξετε τις μεθόδου επαναφοράς του λογαριασμού σας στην Google σε περίπτωση κλειδώματος, σε ποιές υπηρεσίες έχετε παραχωρήσει το δικαίωμα να χρησιμιοποιούν τα στοιχεία σας, καθώς και ποιες συσκευές έχουν έγκριση για πρόσβαση στο προφίλ σας στην Google. Ολοκληρώνοντας αυτά τα απλά βήματα «Ελέγχου Ασφαλείας» (Security Checkup), η Google σας προσθέτει αυτόματα 2 Gb αποθηκευτικού χώρου εντελώς δωρεάν.

 

 

Η προσφορά της Google, γίνεται με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet Day) που γίνεται για 13η συνεχή χρονιά, που στα ελληνικά, έχει σύνθημα «Ανάλαβε δράση για ένα καλύτερο Διαδίκτυο».

 

 

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, το Saferinternet.gr σε συνεργασία με τη Google και με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνουν σήμερα εκδήλωση στο Γραφείο του ΕΚ, όπου θα παρουσιάσουν τη νέα πλατφόρμα ανάδειξης της Ελλάδας "Youth4Greece" (www.youth4greece.gr). Με τη βοήθεια αυτής της πλατφόρμας, το Saferinternet.gr και η Google προσκαλούν μαθητές από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης να συνεργαστούν και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, να δημιουργήσουν ένα καλύτερο Διαδίκτυο!