Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ/ΜΠΕ, η υπηρεσία music streaming της Apple που ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου έχει φθάσει τα 6,5 εκατομμύρια συνδρομητές, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού γίγαντα της πληροφορικής Τιμ Κουκ.

 

Η Apple Music "πάει πραγματικά πολύ καλά", δήλωσε ο Τιμ Κουκ στη διάρκεια μιας συζήτησης που μεταδόθηκε απευθείας με την ευκαιρία την έναρξης χθες βράδυ ενός τεχνολογικού φόρουμ της Wall Street Journal που διεξάγεται στη Λαγκούνα Μπιτς της Καλιφόρνια.

 

"Πάρα πολλοί άνθρωπο αγαπούν" αυτή την υπηρεσία music streaming, πρόσθεσε ο Κουκ.

 

Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος της νέας υπηρεσίας της Apple Music σε περισσότερες από 100 χώρες, που ξεκίνησε τον Ιούνιο λήγει, όμως περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι επωφελούνται ακόμη από αυτήν, αυξάνοντας σε περισσότερα από 15 εκατομμύρια τον συνολικό αριθμό των χρηστών της υπηρεσίας, πρόσθεσε ο Τομ Κουκ.

 

Ο διευθυντής της Apple εκτίμησε πως το γεγονός ότι "πραγματικοί άνθρωποι" χρησιμοποιούν τα playlist της Apple Music της δίνει ένα πλεονέκτημα στους χρήστες, γιατί δημιουργεί μια εμπειρία ακρόασης ανώτερη εκείνης που εξασφαλίζεται μέσω των πληροφοριακών αλγορίθμων "0 και 1".

 

Παρόλα αυτά το The Verge, αναφέρει ότι ο αριθμός συνδρομητών που έχουν ήδη πληρώσει συνδρομή στην Apple Music, αγγίζει μόλις το ένα τρίτο των συνολικών συνδρομητών της ανταγωνίστριας, δημοφιλούς υπηρεσίας streaming, Spotify.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr